kapali deil acik bi sorun oldu server dun geceye geri alindi
ben giremiorm ama.sen oynaabiliomusun şuan?yeni patch mi indirces?
yoo acik server ya lvli 350 yaptim res atmio gene auto res gene bozuldu snrm
alla alla.ben neden giremiom yaa.deli olcam şimdi.disconnect werio bende...
yeniden patch indirip attım gene olmuo.heralde bu geceyi musuz geçircem.uzun süredir oynmaıodum hatta bıraqmıştım.canım sıkıldı dün gene başladım:) ama böle olcaxa oynamıcam yaa offfff
trex res atmio lvlim 350 ciktim en az 10 dk bekledim atmio onceden ciksam hemen atilmis olurdu nedir bu auto resden cektigim
ya res atmayı bırak ben oyuna giremiom deli olcammm.tam böle gaza geliom.... senin nick ne oyunda bu arada?
ya bu bole olmucak ne kadar gusel server derken bir suru hatalar gelio hem res atamiom birde simdi oyuna girdim baktim kasamdaki 3 tane 2.nesil kanat 3 4 life ve 4 5 chaos gitmis kundun staff stalker mace vs.ler gitmis hepsi
walla.dedim ben bugün trexe isallaah kapanmas yada bozulmas serwer.bana dedi 10 aydır serwer açıq.bşi olmas.sanki bilmiom ben hiç onun kurduu önceqi seerwerleri oynamadım.10gün sürmüodu serwerler...ddedim hade belqi düsgün gider.hiç deilse eğlenirim bi süre.gene boka döndü serwer...
quote:
Orjinalden alıntı: retrosp3ct
walla.dedim ben bugün trexe isallaah kapanmas yada bozulmas serwer.bana dedi 10 aydır serwer açıq.bşi olmas.sanki bilmiom ben hiç onun kurduu önceqi seerwerleri oynamadım.10gün sürmüodu serwerler...ddedim hade belqi düsgün gider.hiç deilse eğlenirim bi süre.gene boka döndü serwer...
senden player olmaz saten akıllı konuş server şu anda online sen beceriksizsen ben ne yapayım
bahadır serverı illaha flash yapcan diye bişi yok eğer dosyalar senin pc de ise yine lag yapar
bunun mantığı; aynı dosya çeker gibi insanlar siteye girince senin site dosyalarını download etmiş oluyo o da lag yapar
aç bi html at freewebs e lag 0 olsun
quote:
Orjinalden alıntı: oz1kan
bahadır serverı illaha flash yapcan diye bişi yok eğer dosyalar senin pc de ise yine lag yapar
bunun mantığı; aynı dosya çeker gibi insanlar siteye girince senin site dosyalarını download etmiş oluyo o da lag yapar
aç bi html at freewebs e lag 0 olsun
yok yeni site war artık oraya attım bide acc olayını halletmem lasım
town yaw ben bugun oynadım benım acc wardi kastim baya bi saat 9 10 gibi bi ara dc geldi geri giremedim hatali dio yanı accunt yanlıs dio??neden acaba bi halledewer pls