Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

noldu servera res atmak icin ciktim girmeye calistigimda hatali uye adi dedi 2 3 denemeden sonra girmeyi basardim bu seferde 7 resli karakterim gitmis ?

nasıl yani ozaman simdi benim car da yok ustelik bağalamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 20 Mayıs 2006; 21:05:40 >
  • eycah o zaman ben başlamıyım mı ama belkide şuan öle görüyodur k2 dede oluyodu 10-15 dk bekleyince geliodu ama belli olmaz.
  • serwer muthıs gusell sadece lagg cok:D:D ama sizelere bi sorum olcak benım lvlvım suan 335 ama stadiuma giremiyorum bi arkadas muo dosyalarinin içine gata.bmp mi ne bişe eklıceksın dedi bende olmuyo stadiuma giremiyorum bu pscy doom serwerini indirdigim için tekrar indermidem clenti sadece luncheri indirdim we oynuyorum caba ondanmi???
  • duzeldi geldi tekrar karakterim site ayrildigi icin serverdan bisiler oldu ama duzeltti trex
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

serwer muthıs gusell sadece lagg cok:D:D ama sizelere bi sorum olcak benım lvlvım suan 335 ama stadiuma giremiyorum bi arkadas muo dosyalarinin içine gata.bmp mi ne bişe eklıceksın dedi bende olmuyo stadiuma giremiyorum bu pscy doom serwerini indirdigim için tekrar indermidem clenti sadece luncheri indirdim we oynuyorum caba ondanmi???

lag sorunu ortadan kaldırılmıştır iyi oyunlar
  • olabilir bide ben accc alamıyorum yardım plz kaç asırdır(mübala sanatı:D)bağrınıyom sesim bi eve ulaşmıyo
  • ya ben bağlanamıyorum dc oluyorum
  • server geri gitmis dun geceye tekrar eski haline donucekmi yoksa dbde sorunmu oldu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN

olabilir bide ben accc alamıyorum yardım plz kaç asırdır(mübala sanatı:D)bağrınıyom sesim bi eve ulaşmıyo

muarchangel@mynet.com

bu adrese at mesajı
  • quote:

server geri gitmis dun geceye tekrar eski haline donucekmi yoksa dbde sorunmu oldu ?

osiris in dedigi gibi sql inject acıgı cıktı db leri geriye almak zorunda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

server geri gitmis dun geceye tekrar eski haline donucekmi yoksa dbde sorunmu oldu ?

osiris in dedigi gibi sql inject acıgı cıktı db leri geriye almak zorunda kaldım

oyle olunca noluyo bide benim hesap gittimi simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

peki eskiye donmucekmi yani burdanmi dvm edicez ?
  • ben tek bi seyi merak ediyom benim car gittim bana degil cenk e yazık 2 saat katı
  • resler gitmis ama 344 lvl e geri donmus res aticam simdi hemen tekrar
  • benim hesap galiba gitmiş böle diyo

• hesap almıyorum lütfen bana yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zikoo

hesap almıyorum lütfen bana yardım edin.

dedimya muarchangel@mynet.com a mesaj at
  • hani lag kalkmisti asiri lag var oynanmio
  • attım ne zman cvp gelir?
  • cok fazla lag var bi seyi seciom 10dkda yanit verio o kadar cok lag varki oynanmio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.