servera girilmio oynayanlar var ama oyuna tam girerken disc edio
bende bu gün başlıycamda acc alamıyom aga a town bana acc alsana ben programı indirdim bitek acc yok
quote:
Orjinalden alıntı: cenkaksoy
servera girilmio oynayanlar var ama oyuna tam girerken disc edio
serveri icerde unutmusum actım simdi dısarıya
ya town ben bunu ındırıyodum ama yanlız ben bunu ındırdım cunku lınkler aynıydı bu serwer Psychic Doom dillmi??kafam karişti onun ıcın indirmedim?? ............/Psychic-Doom-97D-High-Exp.exe
psychic doom 97d versiyonu işte onun icine launcher atacaksın olacak bitecek
evet pisi serverini indircen sonra aa network patchını içine yapıştırcan hepsine evet diycen sonrada mainle veya launcherle gircen oyuna..... gerisini biliyon
ii benım ındırmeme gerek yok luncheri indirim hemensaolun bu arada teskler..
aga bu çıkıp duruyo bu ewet demek mi hayır mı hayır sa anlamı ne
ya server güzel ama lag sorunu war ayrica hayatimda ilk kez elf kasiyom AMAZON
aga benim yayınladığım resimdeki yazı sanada çıktı mı yani acc ı aldım mı
quote:
Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN
aga bu çıkıp duruyo bu ewet demek mi hayır mı hayır sa anlamı ne
/>
türkçe harfler kullanıyorsun ' ı,ö,ü,ç,ğ,ş ' bunları kullanmıyacaksın
birde vault code varya oraya sayı yazacaksın
saol abi
quote:
saol abi
ok simdi bide böyle dene bakalım sanırım olacak
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
quote:
saol abi
ok simdi bide böyle dene bakalım sanırım olacak
ühhhhüüüüüüüü hala olmyo bak şöle idi çünkü başka hesap bilgileri alcam için vercem denediğimi
login:sebastian name:talha password:**** password tekrar:**** cod:555553333322 şunu da denedim 555555555555 soru:babamin adi ne cevap:huseyin aynen böle yazdim ve olmadı ama **** ların yerine sayı geldi tabi :D
om bahadir sql injection acigin war karakterlerle alakasi yok saniyesinde indirirler serveri kapat siteyi
ne alaka açık kalsın ha bu arada osiris senin munetwork ne oldu önceden açtığın site ölmüşşşşşşşşşş bi tamir etsen diom :D her lafım iiliğiniz için
noldu servera res atmak icin ciktim girmeye calistigimda hatali uye adi dedi 2 3 denemeden sonra girmeyi basardim bu seferde 7 resli karakterim gitmis ?
aga a town madem bursalısın bana bi kıyak geçde sen al acc ımı bi alamadım:(