Şimdi Ara

Aaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodfellas123 -- 9 Ağustos 2016; 21:38:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2 yılını İstanbul'da kalan iki yılını üniversitenin bulunduğu ülkede devam ediyorsunuz. Tercih listenizin altındaki açıklamalarda daha detaylı bilgi vardır...
  • ilk yıl itü de 5 bin dolara hazırlık okuyorsun. Daha sonra 1 ve 3.sınıflar türkiye itü de 2 ve 4.sınıflarda amerikada okuyorsun.Türkiyede yıllık 5 bin dolar amerikada 15 bin dolar
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    Hocam genel bilgileri biliyorum ama yazan var mı diye merak ettim

• Odtü uluslararası ilişkiler yazıcaktım sonra vazgeçtim. Gerçekten çok maliyetli bi program. Eğer yazsaydım bana yaklaşık 5 senelik 250-300 bin liralık bi fiyata patlayacaktı, bende vazgeçtim. Ege uluslararası İlişkiler yazdım mutluyum...

• kasova kullanıcısına yanıt
    Hocam okul ücreti 120 bin liraya denk geliyor ama abd pahalı. Gerçi benim çalışacak kalacak yer ayarlama şansım vardı o yüzden yazdım maliyet o kadar bende olmayacak

• Goodfellas123 G kullanıcısına yanıt
    Hocam odtü yıllık 9bin lira istiyor. New Yorkta ki üni 25bin dolar. Yani öğretim maliyeti neredeyse 180bin dolar. Bide abd'de yurtlar çok pahalı yıllık 15-20bin dolarda onlar istiyor. Zaten adam akıllı çalışma izni de vermiyolar amerikada. Yani fiyat bayağı bi yükseklere çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9700₺-onvo ov70f500
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar para vereceğine bilkent bilgisayar falan yazsaydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.