Şimdi Ara

AaA D880 kullanan veya bilen arkadaşlar yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben d880 aldım... forumlara göz attım ama pek bulamadım...
    bilen varsa d880 e nasıl oyun atabiliriz ???? bu konuda beni aydınlatırsanız sevininrim...

• d900i ye oyun atma yönteminin birebir aynısı.böyle ararsan bulabilirsin belki
  • sağol ararım ama gende bilen varsa yazarsa iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfd -- 6 Aralık 2008; 10:42:03 >
  • ALINTIDIR

Gerekli Programlar:

http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe

http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe

tefonu usp kablosuyla pc ye bağlayın

Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.
    Yükleme işleminde, USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin

Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon
    ayarlarını aşağıdaki gibi olsun

APN : internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden serial ota seçin

daha sonra softick ppp programını sağ tıklayarak setting e girin burda bluetooth/seriale

gir ve com4 /device/ss_mdm0 ı tıkla.aynı sayfada options var gir ve enable yi tıkla.tamam de.

sonra sofftick i aktif et. softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın
    kapansın
    görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu
    göreceksiniz

daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
    burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...
    telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP ve USP Yİ SEÇİN.Yanlız bu seceneği birkez yapın yok tel resetlenecektir
    Serial Test menüsüne geri döndüğünde Serial Download diyin
    Yüklendikten Sonra telefonu tekrar kapatıp açın *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bukadar
    bundan sonra sadece uploder programından oyun secin ve serial test menüsünden serial download diyin yeterli olur

• dostum benim istediğim bilgisayara indirdiğim oyunu telefonaatıp nasıl oynayacağımdı ... bilgisayara bazı oyunlar yükledim telefon için jar ve jad uzantılı ama bunları telefona attığımda ya max belleği aşıyor diyor yada kabul etmiyor.. şimdi anlamadığım bu jad ve jar dosyalarını ben ayrı ayrı atıyorum bişey farkedermi??? ya da neden olmuyor ...

ama gende anlatımın için sağol.. sanırım senin dediğin telefonda internetten indirmek .... ???
  • üst konuda detayları mevcut attığınız oyunlar uyumlu olmadığı için sorun yapıyorsunuz samsung büyük boyutlu 3d oyunları çalıştırmıyor
  • Milleti yanlış yönlendirmeyin, oyun kurmak bu makinede oyun oynamaktan kolay, makineye .jar ve .jad dosyalarını at, telefondn aç jad dosyasını kurulsun. bu kadar aynı symbian gibi. sağa sola girip bozacaksınız makineyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.