Arkadaslar malum mp3 icin en onemli 2sey performans ve malzeme kalitelisi Go Trident vb Onlarca marka 150 ytl bile renkli ekranlı modeller versede ben pilli haliyle doldurdugumda bi 10-15saat gidecek marka tavsiyenizi bekliyorum herkes tutturmus bir Creative ya tek bu ile iriver t10mu var yani sesi 100db olmasi gerekmez ekranlı tercihen 1gb mumkunse radyo olsun aslinda bir sitede buldum ama sitenin ismini yeni duydum bu nedenle t10 siparisi vermekten vazgectim 1gb modeli 203 ytl Bursadayim burada pek yardımcı olacak kimse yok Sony tavsiye ettiler 28saat pil 220filan Sandisk var renkli ekranlı ufak c150 herhal 0 var 129 ytl 1gb aynı tip radyosuz 2gb renkli ekranlı pilli 199 baska sizden tavsiye
iriver t30 var, samsung'un bir modeli vardı pille çalışan, ma modelini hatırlamıyorum.. sandiskin o modelinin ekranını ve ses kalitesini hiç beğenmiyorlar..
T10dan Neden Vazgectin?
aaa kalem pil, pili en az 10 saat giden, tasarımı hos ekranı parlak ve okunaklı kullanımı kolay ve kalitesinden hic sasmayacağım samsung ypt6-x 512 mblık modeli, bunun sanırım z modeli 1 gblık bak istersen sitelere
samsung iyi makine yapmış
Haklısın fakat tercihen radyolu bir Creative yada baska birseye bakcam ya radyosuz pek tadı cikmaz gibi gelityor ama radyolularda pahalı yani 1gb mp3 100ytl dahi var öyle cin degil yan sanayi sahte degil Sandisk gibi babab bir markanın giriş modeli ama radyolusu 180+buna pil adaptorude gerek 200ytl