Şimdi Ara

Aatrox mu Riven mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler soru açık Aatrox alırsam jungle yaparım muhtemelen Riven belli zaten

Şimdi diyelim ki topta ben çok iyiyim ezdim laneyi sonra artık dedim toplanalm pushlayalim Riven ile etkili olabilir miyim maç taşıyacak kadar? Aatroxu biraz daha iyi biliyorum. Riven ı hep free iken oynadım hep de çok feedlendim ondan eşit farmda napar falan hiç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: groche

Evet beyler soru açık Aatrox alırsam jungle yaparım muhtemelen Riven belli zaten

Şimdi diyelim ki topta ben çok iyiyim ezdim laneyi sonra artık dedim toplanalm pushlayalim Riven ile etkili olabilir miyim maç taşıyacak kadar? Aatroxu biraz daha iyi biliyorum. Riven ı hep free iken oynadım hep de çok feedlendim ondan eşit farmda napar falan hiç bilmiyorum

Rivenle 3v1 bile alirsin feed degilken bile. Boxbox riven ile 7-6 giderken elise , kayle , DARİUS 3v1 de aliyor rivenle rahat carrylersin.

Bu yuzden atrox diyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aatrox
  • Aatrox ile olursun Riven ile olamazsın. Uzun bir aradan sonra Riven oynadım 3 kere. 3 ünde de ezdim lane i çok çok rahat hemde. Genelde Ad build çıkıldığı için Riven e çok squishy kalıyor. Def çıksan damage az kalıyor saçma oluyor. Takım cacık ise tf de eriyip gidiyorsun. Aatrox da Q ve ulti sayeisnde akıyor gidiyorsun tf de. Top lane de mükemmel bence, ben daha simdi aldım 4 oyun attım 3 ü win 1 i lose oda 2 afk vardı takımda ondan 5-2 gidiyordum. En son oyunda deli gibi kasmış graves vardı sayemde aldık oyunu çünkü Q ile direk Graves e uçup ulti atıyorum 3-4 kere vurunca pert oluyor zaten. + Pasifinde var öldümü tekrar doğuyor vs 3.oyunda penta attım hatta o derece süper TF de. Cok ağır squishy değil Botrk ve Hydra çık sonrasında defansif cık. Aatrox kesinlikle öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Aatrox ile olursun Riven ile olamazsın. Uzun bir aradan sonra Riven oynadım 3 kere. 3 ünde de ezdim lane i çok çok rahat hemde. Genelde Ad build çıkıldığı için Riven e çok squishy kalıyor. Def çıksan damage az kalıyor saçma oluyor. Takım cacık ise tf de eriyip gidiyorsun. Aatrox da Q ve ulti sayeisnde akıyor gidiyorsun tf de. Top lane de mükemmel bence, ben daha simdi aldım 4 oyun attım 3 ü win 1 i lose oda 2 afk vardı takımda ondan 5-2 gidiyordum. En son oyunda deli gibi kasmış graves vardı sayemde aldık oyunu çünkü Q ile direk Graves e uçup ulti atıyorum 3-4 kere vurunca pert oluyor zaten. + Pasifinde var öldümü tekrar doğuyor vs 3.oyunda penta attım hatta o derece süper TF de. Cok ağır squishy değil Botrk ve Hydra çık sonrasında defansif cık. Aatrox kesinlikle öneririm

Rivenle direk tf girersen adc bile degil sana focus atarlar full ad isen. Cunku tf yi bitirir. Ben 4 kisinin arasina girip ace yaptigimi bilirim. Atrox asla asla asla asla late de bir riven kadar etkili degil. Riven candir free diye 2-3 el atip yorum yapmayiniz

Edit : solo da karsisina sustainli herolar gelince ornegin atrox sikinti yasiyabiliyor renekton nasus gibi herolara picklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 14 Eylül 2013; 1:39:27 >

• Free değil riven im var zaten fazla oynamıyordum. Yazdıgımı tam okumadın sanırım eğer takımın cacıksa hiç bir işe yaramıyor full ad oldugundan dolayı. Gerçekten insan gibi takım gerekiyo riven le tf de etklili olmak için. Ama solo top da harika bir hero. Ben yinede Aatrox u tercih ediyorum. Knockback op
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Free değil riven im var zaten fazla oynamıyordum. Yazdıgımı tam okumadın sanırım eğer takımın cacıksa hiç bir işe yaramıyor full ad oldugundan dolayı. Gerçekten insan gibi takım gerekiyo riven le tf de etklili olmak için. Ama solo top da harika bir hero. Ben yinede Aatrox u tercih ediyorum. Knockback op

Bak qnq simdi tf baslicak sen arkada takilicaksin hepsinin cani yariya inicek 4 kisinin arasina girip quadra aticaksin atroxla bunu yapamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hiiç dusunmeden derim ki al çunku riven dogru itemlerle tam bi 2v1 canavarı(hatta güzel bir feedle 3v1 sahsen denedim ) korkma al oynayamassan bile 3-4 video izle neler yapılır nasıl yapılır ogren gg wp easy
  • Aatroxla jungler yapılmaz latede düşüyor jungler istiyosan çok farklı champ önerileri gelebilir riven ise solo topta iyidir eger aatroxla jungler oynayacaksan riven al derim

• bugun 5v5 mac yaptik. 1 saatten uzun surdu. aatrox la 9/21/0 sayfasiyla girdim. topta irelia yi rahat aldim. build olarak botrk+m.r bot+ randuin+ spirit+ b.t+ hydra almistim. tf de bana vursalar olmuyordum tabi bu sirada apc ile adc onlari bitiriyordu. bana saldirmayip adc ve apc ye daldiklarindada ben adamlari yok ediyordum. bence aatrox en iyi off-tank.

• Riven son item hariç ad kasılır.Zamanlama aşırı önemlidir.Aatrox biraz daha off tank gibi kasılabilir.Senin tercihin tabi ama ben rivenın tarzını daha çok beğeniyorum.
  • İkiside pişman etmez AA biraz daha zevkli hero dur.

• bence riven al.aatrox dendigi gibi bi champ degil.4v1 de rivenla yari canla ciktim cok saglam champ aatrox tanky kassan bile eriyebilen bi champ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.