Şimdi Ara

Aatrox-Nerf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LoL iyi oynayan birinin eline geçtiğinde ölümcül oluyor.
    Yetenekleri çok güçlü yakın zamanda nerflenecek mi haberininz var mı?

• Dua ediyorum ranked da alsında karşısında jax pickleyeyim diye.
  • Abi ne kadar abarttınız şu heroyu anlamıyorumki ben.Al karşısında Jax - Renekton - Irelia gibi herolar ağlasın gitsin.Oyun içinde Q'sunu dodge ladığında o kadar pasif bir heroki nasıl counterlanamıyor anlamıyorum.
  • Sustaini dışında bi haltı yok bence, renektonla kule altında ble zor tutunuyor aatroxlar.
  • bence çok abartıyorsunuz beni o kadar op bi yanım yok. oynamayı bilmeyen biri beni aldığında berbat oynar sadece oynamayı bilenlerin elinde iyiyim noob herosu değilim ama nerf gerektiğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aatrox

bence çok abartıyorsunuz beni o kadar op bi yanım yok. oynamayı bilmeyen biri beni aldığında berbat oynar sadece oynamayı bilenlerin elinde iyiyim noob herosu değilim ama nerf gerektiğini düşünmüyorum

Türkçen ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i l a

quote:

bence çok abartıyorsunuz beni o kadar op bi yanım yok. oynamayı bilmeyen biri beni aldığında berbat oynar sadece oynamayı bilenlerin elinde iyiyim noob herosu değilim ama nerf gerektiğini düşünmüyorum

Türkçen ne güzel

Alıntıları Göster
    Belki w mi nerflerler sadece sonuçta canım %50 nin altındayken gerçekten op bir life steal veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatrox -- 24 Haziran 2013; 23:36:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Belki w mi nerflerler sadece sonuçta canım %50 nin altındayken gerçekten op bir life steal veriyor.

Alıntıları Göster
    Edit : Lore OP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i l a -- 24 Haziran 2013; 23:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.