Şimdi Ara

Aatrox - Talon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda bu iki hero var aatrox ve talon. Talon midde iyi peki soloda nasıl. Aatrox ise solo ve junglede gayet sağlam champ. Aklımda bu iki champ ver tek rol değilde 2 rol oynamak istiyorum. Ve bu herolar late gamede nasıllar

• Talonu bi ara pepsi veriyordu onu bi araştır bence belki hala veriyordur
  • Talon pepsiden almayı unut sabah 12.01'de sınır doldu dedi bana.

Her neyse adc ve apc falan alıp aradan kaçacam diyorsan Talon al.
    Diğer türlüyse Aatrox al.

Ben Aatrox öneriyorum.Heleki Koruyucu Melek aldığında TF'lerde ölümsüz oluyor.

Mesela ilk başta atlıyor ortaya adcyi alıyor diğerleri aatroxu haliyle öldürüyor ve koruyucu melek pasifi ile tekrar canlanyor bu sferde off-tankı alıyor yine öldürüyorlar yine pasifi ile canlanıyor bu seferde tankı alabilirse alıyor.
  • Talon ile soloda çok rahat olmassın. Karşına Darius, Renekton gibi herolar gelince ağlatıyorlar. Ama midde çoğu ap heroyu çok rahat bi şekilde alırsın, aynı zamanda tam bir adc avcısıdır. Assasin bi hero istiyorsan Talon al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Talon pepsiden almayı unut sabah 12.01'de sınır doldu dedi bana.

Her neyse adc ve apc falan alıp aradan kaçacam diyorsan Talon al.
    Diğer türlüyse Aatrox al.

Ben Aatrox öneriyorum.Heleki Koruyucu Melek aldığında TF'lerde ölümsüz oluyor.

Mesela ilk başta atlıyor ortaya adcyi alıyor diğerleri aatroxu haliyle öldürüyor ve koruyucu melek pasifi ile tekrar canlanyor bu sferde off-tankı alıyor yine öldürüyorlar yine pasifi ile canlanıyor bu seferde tankı alabilirse alıyor.

Zaten o konuda ümidim kesildi.
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    talonu tek seferde aldım hiç zorlanmadan?
  • Aatroxu 2 gün önce aldım jungle oynuyorum gayet zevkli tflerdede adcye q atıyorum falan dövüyoruz bence tfdede etkisi var ben Aatrox'u tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

Aatroxu 2 gün önce aldım jungle oynuyorum gayet zevkli tflerdede adcye q atıyorum falan dövüyoruz bence tfdede etkisi var ben Aatrox'u tavsiye ederim.

4 Kişi Ranked kazanmıştık aatrox sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

Aatroxu 2 gün önce aldım jungle oynuyorum gayet zevkli tflerdede adcye q atıyorum falan dövüyoruz bence tfdede etkisi var ben Aatrox'u tavsiye ederim.

Peki zevkli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.