Şimdi Ara

abartı sıralama tahminleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda iyimser ya da kötümser çok abartılı tahminciler var.bakın hürriyet uzman gibi bi adama inanmayın baştan söyleyeyim.pbg puanza ya da puanla gibi sitelerinde iyimser olduğunu düşünüyorum.puanlar ve sıralamalar tabiki oynar ama 35 puan artar diyen var.neymiş pbg ye 10 15k ekleyinmiş. ya forumda takılan ya da internette sıralama hesaplatan kaç kişi var.eyvallah iyi yapanda var ama kötüleri unutmayın.ösym açıklamadan hiçbi tahmine inanmayın.2010 gibi ütopik rakamlarda beklemeyin 2015 kadar iyi de beklemeyin.hiç kimsenin tahminine göre canınızı sıkmayın.o tahmini de bi insan beyni yapıyo.belki tahmin yapan sizin kadar zeki ve iyi niyetli değildir.

• dikkat ettim bir kaç kişiden hariç hiçbiri sıralama tahmini yapmayı bilmiyor.
    bol keseden sallıyorlar
  • ya bu forumun yarısı troll değilse hiçbişey bilmiyorum ama insanların burada yazılanlara inanıp can sıkmaları üzücü
  • 465 puan mf3 28 diyorum küfrediyor 2010 da 36 k gelmiş iyimser davranıyoz adam peygamber gibi ol diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi madem tepki geliyor o zaman tahmin yapmayın yani insanlar hassas bu konuda ben tmciyim ama bana kalırsa 465 28kdan iyi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıralamalar kaç
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.