Şimdi Ara

Abartılı Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam 25.10.2020 tarihinde benim araç ile resimlerde gördüğünüz gibi sonuçlanan bir kaza yaptı. Çok şükür kendi iyi.

Araç 2013 model trend paket ford fiesta

Kaza sonucu şaselerde hasar olmadı veya airbag açmadı.

Kaput değişti, tampon boyandı, radyatör değişti, sağ ön far değişti, tampon ızgarası değişti, ön tampon demiri değişti vs.. Yani görünen hasar dışında bir hasar olmadı. Ağır bir kaza sayılmaz.

Kaskodan yaptırayım dedim. Sonuçta kasko bu günler için var. Aracı kaskonun kendi özel servisine verdim. Tamir sonrası faturaya bir baktım ki şu kaza sonucu 17.800tl fatura kesmişler. Sigortanın kestiği faturayı da ekliyorum.

En çok sinirimi bozan ön tampon ızgarasına 2600tl civarı bir para yazmaları oldu. Bakın ön tampon demiyorum, ön tampon ızgarası. Vay arkadaş dedim. Gerçekten şaşırdım. Acaba dedim fiyatı şişirmişler mi? Malum sarı sitede sigorta şişirmesi sonucu hasar bedeli yüksek çıkmıştır falan yazıyorlar.

Adana'daki otokoç yetkili ford servisinden kaza sonrası sigortanın değiştiği parçalar için fiyat teklifi aldım. Onun da görselini ekliyorum.

Ve gördüm ki benim aracı tamir ettirdiğim günden fiyat teklifi aldığım güne kadar bile fiyatlar artmış. Yani ortada bir hile hurda olmadığını anladım.

Yedek parça fiyatları gerçekten çok yüksek.

Ama bu olay sonucu hasar kaydı takıntımı yendim. Şu kaza için 17.800 TL hasar kaydı oluyorsa bundan böyle 10bin lira benim gözümde hasar kaydı falan değil :)

Hem de açıkçası hasar kaydı olmayıp sağı solu boyalı, 1-2 değişen araç alacağıma hasar kaydı olan araçları tercih etmek daha mantıklı gibime geliyor. Sonuçta kaza öncesi resimler kayıtlı, hangi parçaların değiştiği, ne işlem yapıldığı kayıtlı.

Böyle bir olay başımızdan geldi geçti.

Tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

• sadece özet olarak şunu diyorum paramız çok değersizleşti herşey burdan geliyor, kaza ufak ama rakam büyük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.