Şimdi Ara

BİNİCİ için son liman AĞIR HASAR KAYDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç fiyatlarındaki aşırı yükseklik hepimizin bildiği bir konu artık özellikle araçta tramer boya değişen yoksa sıfırından bile pahalıya satıyorlar fakat boyalı değişenli arabaya bizim türk milleti hiç sıcak bakmıyo bu yüzden hasar kayıtlı araçlar normal piyasanın en az 20 30 bin altına kadar bile bulunabiliyor. Açıkcası ağır hasar kayıtlı araclarım oldu hiç sorun yaşamadım yol tutuşu olsun masrafsızlık açısından olsun iyi toplanmış bir araç alabilirsiniz gönül rahatlığıyla boyasız degisensiz arac alıp biri çizer mi biri vurur mu gibi dertlerinizde olmaz nacizane tavsiyemdir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecenin bir buçuğunda ben bunu neden okudum ve neden şuan cevap yazıyorum bilmiyorum.

Siz gecenin bir buçuğunda neden bu tavsiyeyi neden verdiniz onu da bilmiyorum.

Ben en iyisi yatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Gecenin bir buçuğunda ben bunu neden okudum ve neden şuan cevap yazıyorum bilmiyorum.

Siz gecenin bir buçuğunda neden bu tavsiyeyi neden verdiniz onu da bilmiyorum.

Ben en iyisi yatayım.
    Gecenin ikisinde ben sizin bu yorumunuzu niye okudum bilmiyorum, şu an neden cvp yazıyorum onu da bilmiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklılık payınız elbette var ama piyasadaki araçların çoğu haşat durumda. Size denk gelen temiz olabilir , şans işi biraz da. Ama bu zamanın galericileri de tilkiyi suya götürür orda bırakır geri gelir. Ne galeriden araba alırım ne ağır hasarlı araba alırım. Ben aldım diyelim keyifle binsem bile iş satmaya gelince geri satamam. Herkes buluttan nem kapıyor zaten. Toplu taşıma candır. Akarı yok kokarı yok.

• Merhabalar ağır hasarlı aracların satış hızı eskiye nazaran daha cok hızlandı ama şuda bir gerçek her zaman derim hasarın şekli ve tamiri cok önemli araba kaldirıma vurmuş tampon,farlar,lastik,jant,salıncak,taşıyıcı,rot,rotil,karter,yağ pompası,klips vs. Gibi hasarlar tamiratı bana göre önemli degil ama adam ilana boyasız sigorta şişirmesi yazınca otomatikmen insanları sogutuyorlar

EK OLARAK ; 2018 civiclerde kaput airbagi var ( Yaya vurduğunda koruması icin) yetkili serviste fiyatı 22.000tl arabada her kaza önemsenmemeli ama baktigimiz zaman hasar kayıtlı ön yargılı olmayın ama araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 22 Şubat 2020; 2:46:37 >
  • ağır hasarın sebebi ve serviste onarım görmüş olması önemli. kayıtsız faturasız ama tamponu bile boyalı olan aracı almamaya özen gösreririm

• Binici perte yanaşmaz

Şase Ekli arabalar
    Airbag’den atlet çıkmalar
    Güneş yanığından airbag açanlar

Senin arabalarda olmamıştır Eminim

Seninkiler “çizikten pert” olmuştr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köy için yerden yüksek araç
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yol tutuşunda ya da masrafsızlıkta sorun yaşamazsınız, trafik kazasına karışırsanız sorun yaşarsınız Allah korusun...
  • Paranızın yettiği sıfır aracı almak mantıklı. Bozulmuş bir ürün almak hele ki canınızı taşıyorsanız mantıklı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikle sanayi ustaları pert biniyor, şaseler ve direkleri sağlam ama airbagler, kemerler ve kaput vs. değişmiş araçlar da maliyetten dolayı pert olabiliyor. Kaza anında sıkıntı çıkarmayacak araçlara biniyorlar genelde.

Ama normal binici için sakıncalı bir durum bana göre, nedir ne değildir bilemezsin sonra başına sıkıntı olur. Gidip temiz almak en mantıklısı, paran yetmiyorsa hiç alma sonuçta vergi, kasko, bakım vs. bir sürü maliyeti var.
  • Pertli araçlara yönelik yeni düzenleme çıkacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4153B7648

Merhabalar ağır hasarlı aracların satış hızı eskiye nazaran daha cok hızlandı ama şuda bir gerçek her zaman derim hasarın şekli ve tamiri cok önemli araba kaldirıma vurmuş tampon,farlar,lastik,jant,salıncak,taşıyıcı,rot,rotil,karter,yağ pompası,klips vs. Gibi hasarlar tamiratı bana göre önemli degil ama adam ilana boyasız sigorta şişirmesi yazınca otomatikmen insanları sogutuyorlar

EK OLARAK ; 2018 civiclerde kaput airbagi var ( Yaya vurduğunda koruması icin) yetkili serviste fiyatı 22.000tl arabada her kaza önemsenmemeli ama baktigimiz zaman hasar kayıtlı ön yargılı olmayın ama araştırın
    Aynen öyle hasar kaydı araştırılmalı. Çoğu arabada Led far var. Fiyatları çok pahalı. Önden basit bir kazada değişmek durumunda kalınca yüksek hasar kayıtları çıkıyor. Millet de hasar kaydını okuyunca ilanı kapattığı için kaskosu olduğu halde kendi yaptırmaya çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Özellikle sanayi ustaları pert biniyor, şaseler ve direkleri sağlam ama airbagler, kemerler ve kaput vs. değişmiş araçlar da maliyetten dolayı pert olabiliyor. Kaza anında sıkıntı çıkarmayacak araçlara biniyorlar genelde.

Ama normal binici için sakıncalı bir durum bana göre, nedir ne değildir bilemezsin sonra başına sıkıntı olur. Gidip temiz almak en mantıklısı, paran yetmiyorsa hiç alma sonuçta vergi, kasko, bakım vs. bir sürü maliyeti var.
    Aynen öyle. Benim de ustam olsa kazalı alır kendim toplardım çok ucuza gelirdi. Kendi aracım da pert oldu hatta almaya niyetlendik de kasko şirketi ihale usulü (sözde) başkasına sattı. Arkadan hasarlıydı kemerler kilitlendi değişecekti. Ön Far ayakları kırıldı diye değişecekti. Ben alsaydım far ayağı tamir yapanlar vardı yaptırırdım. Bi-xenon diye pahalı tuttu perte ayırıp paramızı ödediler

• Usta benim arabayı alın, yan hava yastıklar açık sağ ön kapı değişik araç Fiat yetkili serviste yapıldı , yürüründe en ufak problem yok Fiat 500l araç full paket, 70.000₺ satarım, normalde araç 100.000₺ civarı

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Vapur ve feribot hariç ‘kokarı yok’ kısmına katılmıyorum

• ağır hasar kaydı korkulacak bir şey değil, ihaleden aldığım ağır hasarlı araçların yarısından fazlasını yattığı otoparka gidip sürerek getirdim tamir edileceği yere

özellikle yaşı çok genç araçlarda ufak bir kazada bile kolaylıkla perte çıkarılıyor mercedes bmw gibi markalarda, tek kapı araçlarda arka çamurluk hasarında dışarıda düzeltilecek hasarlar yetkili servislerde komple yan değişimi dünya paralar çıkıyor ve haliyle ağır hasar kaydı çıkıyor, far tampon gibi güvenliğe hiçbir etkisi olmayan parçaların orijinal ve çıkmaları arasında bazen 10 binlerce lira fiyat oynayabiliyor toplamda
  • Biniciye atılacak son kazık ağır hasar kayıtlı arabadır

Son sahibi olur, satamaz, yenisini de alamaz.

• Hasarlı haliyle alıp kendim tamiratını yaptırırsam sorun yok bence. Pert dediğimiz Ağır Hasar kaydı nedir, önce onu bilmek lazım. Ağır Hasar kaydı olan her araç pert mi, bence değil. Başıma gelen bir olayla anlatayım. 7 hafta önce hafif bir kaza yaşadım, yandan aracıma çarptılar. Ben 40-50 cigarı6 bir hızdaydım, çarpan da hemen hemen öyle, zaten ara sokakta oldu kaza. Kapıda göçük, marşpiyelde yamulma vardı, fakat sensör devreye girdi ve perde, koltuk hava yastıklarını açtı, çarpılan tarafta biri oturmadığı halde. Aracım yetkili serviste tamir görüyor şu an, hava yastığı değişeceği için dışarı güvenmedim. Bana ilk olarak pert teklifinde bulundular, fakat verecekleri para az olduğundan kabul etmedim. Eğer etseydim bu kadar basit bir hasardan Pert/Ağır Hasar kayıtlı olacaktı araç.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Benimde konuyu açarken anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.