Şimdi Ara

abbyyy fine reader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abby fine reader da Türkçe karakterler bozuk çıkıyo bunun için bi yama lazım yardım lütfen !!!!

• PM atarsan programın Türkçe yamalarıyla ilgili tüm dosyaları gönderebilirim.

EDIT: Bendeki sürümü 8.0 Professional Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 24 Temmuz 2006; 23:05:08 >
  • şimdi tam olarak anlatamadım şöyle oluyor.

bende zaten yama var yan menü felan türkçe ama bu salak program bütün karakterleri tanıyo sadece ı ları tanımıyo onun için ekstra bişey yüklemem lazımmıki
  • Dostum ben bu programı ve de o yamayı kullanarak 100 sayfalık tez yazdım hepsi de scan den word e aktarılarak ..

Ama %100 verim alamadım yani bazen arada kaçırıyor.. Eğer sende tüm ı ları yanlış çeviriyorsa o zaman sorun var demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Dostum ben bu programı ve de o yamayı kullanarak 100 sayfalık tez yazdım hepsi de scan den word e aktarılarak ..

Ama %100 verim alamadım yani bazen arada kaçırıyor.. Eğer sende tüm ı ları yanlış çeviriyorsa o zaman sorun var demektir

+1

Bendeki mevcut yamalar :

1- Turkish UI.exe 4,39 MB
    2- Turkish.exe 3,01 MB
  • dediğim gibi "ş" "ğ" "ç" bunları tanıyo da "ı" larda "õ" işaretini atıyo. ama neyse bende başka yol buldum worddan bu işaretin hepsini "ı" olarak deiştir dedim sorun çözüldü

eğer nasıl yaptın diyen varsa anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksu_mehmet -- 24 Temmuz 2006; 23:14:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TUTH_ANKH_AMON bunlardan hangisi işe yarar ?? yani tam randımanlı denedinmi hiç??
  • Her ikisini de kullanmak gerekiyor. Birisi programı Türkçeye çeviriyor. Diğeri Türkçe karakterleri tanımasını sağlıyor.
  • nasıl göndercen aga.nasıl ulascaz o dosyalaara??
  • Çok kolay, ben PM atıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksu_mehmet

dediğim gibi "ş" "ğ" "ç" bunları tanıyo da "ı" larda "õ" işaretini atıyo. ama neyse bende başka yol buldum worddan bu işaretin hepsini "ı" olarak deiştir dedim sorun çözüldü

eğer nasıl yaptın diyen varsa anlatabilirim

İşte ben de aynen öyle yaptım

• abi tek bişi sölicem tam olarak tanımasını istiyorsan tarama kalitesini yükseltmen gerekiyor 300 DPI(inç kareye düşen pixel sayısı) ama sana tavsiyem 600 kullanmandan yana olucak dosyalarını işlemesi daha uzun sürecek ama hatalardan kurutulacaksın.
  • ama benim sorunum pdf dosyasında çıktı. yani pdfyi word dosyasına cevirirken ...
  • vakti zamanında ödev hazırlarken bütün m'leri rn olarak tanımış beni fitil etmişti.
    benzer karakterleri karıştırsada düzgün yapılan taramlarda gayet başarılı çalışıyor.
  • kesinlikle hrika bir program ama bazen tekliyor işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.