Şimdi Ara

Adobe Acrobat Reader Alternatifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adobe Acrobat Reader'e alternatif PDF Reader programı arıyorum. Mobil program, bir Android uygulaması. Sizin memnun kaldığınız program var mı?

Metin altını çizme, vurgulama gibi özellikleri olan bir program. Bu programla metinlerini vurguladığımız bir PDF dosyası, bilgisayarda da görüntülemek istenebilir. Bilgisayarda Adobe Acrobat Reader ile açtığımızda bu vurgulanan metinler de görünmeli.

Yani bu açıdan Adobe Acrobat Reader'la da uyumlu bir mobil PDF Reader arıyorum.

Hangi programı önerirsiniz?

• Word açıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Xodo Pdf Reader kullanıyorum. Vurgulama metnin üzerini fosforlu kalemle çizme vs yi yapabiliyorsunuz

Ayrıca büyük boyutlu pdf leri de (üniversite kitapları vs ) takılmadan görüntülüyor

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Word eskiden PDFleri açmazdı. Bir süredir bakmıyorum. Şimdi bir daha inceleyeyim.
    Xodo büyük kitaplarda bile takılmıyorsa iyiye benziyor. Yüklüyorum.
    Teşekkürler.
  • Bu Xodo gerçekten kullanışlıymış. Aradığım özellikler var. Adobe Reader'la da uyumlu. Üstelik e-mürekkep tabletlerde de gayet iyi görünüyor; Belgede oluşturulan notların listesi ekranda güzel görünüyor. Adobe Reader'da bu liste çok okunaksız görünüyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.