|
ABD, 52 yıl sonra ilk kez Ay'da
-
-
Yakında yüzey fotoğrafıda gelir. Şimdilik bu var.
x (formerly twitter)Intuitive Machines (@Int_Machines) on Xhttps://twitter.com/Int_Machines/status/1761170012847456573?s=20
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de işte insanoğlunun bu uzay hayallerine katkıda bulunmak için elimden geleni yapıyorum. On yıla yakın zamandır yaptığım çalışmalarda en iyi anti yerçekimi kuvvetini bugünlerde oluşturmayı başardım. Bu başarı şu an için sadece küçük ölçekli, bu yıl içinde uçma anlamına gelecek bir başarıya ulaşmak için çalışmalarımı sürdürmekteyim. Kırk yıldan fazla zamandır hayalini kurduğum anti yerçekimi teknolojisi insanoğlunun geleceği için olmazsa olmazdır. Roketlerin insanoğluna uzayda iyi bir gelecek vadedeceğine inanmıyorum. Şu da bir gerçek ki, insanoğlu artık uzaya adapte olma yolunda oldukça ilerlemeler katetdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 24 Şubat 2024; 18:07:40 >
-
kim inanıyor ki 52 yıl önce aya gittiğine
-
İlki olmuş muydu ki. İnanalım bakalım
-
O dönemde yaşayan herkes inanıyor. Ben Ay'a ayak basıldığı tarihlerde inanmayan tek bir kişi bilmiyorum. Siz inanmamaya devam ederek mulu olun. İnanmayarak neyi kanıtladığınızı da anlamış değilim başka. Sanki elinizde somut deliller var. Adamların işi gücü yoktu da her şeyi senaryo olarak yaptılar size göre. Yani bu kadar kuyruklu yalanı bir kuruma veya devlete yakıştırıyorsunuz, size helal olsun.
-
Bilim ve teknolojiden az biraz anlayan, tarih ve gerçekliğe kafası basan herkes?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıkıyorsa bir daha insanlı iniş yapsınlar yok ama yemez.
-
"bilim ve teknolojiden az biraz anlayan" olarak yazmak istiyorum;
ay ile dünya arası mesafe 384403 km, radyo dalgalarının 300000 km/sn hızı olduğunu düşünülürse dünyadan ay a radyo dalgaları yaklaşık 1.28 sn de gider, oradan gönderilen radyo dalgasının da aynı sürede gelmesi gerekir yani arada hiç bekleme olmasa radyo dalgası 2.563 sn de gidip gelir.
bant kayıtlarında houston ile ay arası konuşma olduğu iddia edilen kayıtlarda bu süre çok daha düşük, 1 sn den biraz fazla.. houston ın konuştuğu astronotların ay da olmadıkları kesin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybay17 -- 25 Şubat 2024; 13:47:02 >
-
2kb ram ve 2000 hz makina ile nasıl uzaya otonom uçarak gittin bremın? anlatsana ben de aydınlanayım.
-
bunlarının acısının sebebi: Artık Çin, Hindistan gibi amerikan kuklalığından çıkmış, çıkan ülkelerin de aya iniş yapma çabaları. birşeyleri kalıbına göre uydurmak istemekte amerika :)
-
orjinal bir kayıt olduğuna ve paylaşıldığına nasıl emin olabilirsin? bence bilginin kaynağı sen olmadığın için kesin bir hüküm veremezsin. evet ses radyo dalgaları ile taşınıyor. biri elektromanyetik diğer ise mekanik titreşim. bir dönüştürme yapılması gerekiyor. hal böyleyken, hiç kimse senin beklediğin ve lması gerekir dediğin süreyi, montajlamak için uğraşmaz. kesin bir kanıtın yok maalesef.
-
Aya tatile gitmişlerdir. ??
-
Bazı komplo teorilerine göre ayın arkasında bilinmeyen güçler varmış devasa ana gemiler üsler felan fişman değil Amerika Rusya dahil insanlı iniş yapamaz oraya o taraf izin vermedikçe anında yok ederler. kimi teoriye göre ayın içi boş uzay gemisi imiş ay ile ilgili zibilyon teori var ama benim kanımca da ay bence boş bir yerde değil orada illaki var birşeyler o yüzden bunca yıl insanlı inişe cesaret edemiyorlar orada birşeyler var çünkü dübürleri yemiyor insanlı inişe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Şubat 2024; 12:37:42 > -
Hiç aya gitmedii ki 52 yıl sonra gitsin ??????¦?
-
Aya gidilmediği gün gibi ortada yani astronotlu gidildiği. Ya uzaylılardan yardım aldılar ya bizi yediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X