Şimdi Ara

ABD Buyukelçilik inşaatı Tamam mı Devam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD İsrail buyukelciligini Kudüs'e taşıdı. Üstelik BM kararına rağmen.Ve konu açılana kadar Filistinlilerin protestosunda 41 insan öldürüldü. 1000lerce yaralı var. Biz de ise yeni ABD Buyukelçilik binası inşaatı Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisinde devam ediyor. Sadece meraktan soruyorum ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezarları olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 14 Mayıs 2018; 17:5:24 >
  • Eyyy amerika eyyy İsrail

Ahaber TRT haber iki klip yapar

Diriliş Gazze Özel bölümü çeker

Max 2 haftaya unutulur.

Yaptırım mı ? Güldürmeyin.

ABD Buyukelçilik inşaatı Tamam mı Devam mı?

• Mevcut bina neylerine yetmiyor da yeni yer tahsis edilmiş? Taşınma kararının gerekçesi nedir?
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    hep ameriga nın oyunu bunlar

iyide gezide agaclar kesilirken gösteri yapıyorsun tepki gösteriyon . e peki bu konuda neden böyle cılız bir ses çıkıyor sizden !

illa dışardan emir mi gelmesi lazım
  • hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    Gezide ağaçlar için tepki gösterildi aynen :(

Ben bir otoriteyi temsil etmiyorum partim yok ve senin gibi parti trolü değilim. Atatürkçü aydın vatandaşlar Bop ve büyük İsrail projesine karşı 90lardan beri mücadele ediyor. Bugünleri yıllar önceden öngördük mücadele verdik veriyoruz. Sizden ise anca ses çıkar icraat çıkmaz. Gidip İsrail elçiliginde 1-2 bağırın bayrak yakın sahibi Yahudi olan Instagram Facebook WhatsApp üzerinden de paylaşın.

Gezi nereden çıktı, konu açan ben olunca üzerime alındım. Kendi adıma alakam yok, hicbiryere de çıkmayacak kadar yaşlıyım diyeyim. Konu başlığına sadık kalsanız ve ciddi yorum paylaşsanız lütfen. Belki farkındalık oluşur, sokak ismi değiştirmekten daha ciddi yaptırımlara vesile oluruz.

Konu basligindaki Tamam mı Devam mı kısmı mevcut sanal siyasete eleştiri amacı taşıyor. Bizler tamam devam gibi sanal işlerle uğraşırken adamlar her dediğini dünyaya rağmen yapıyor. Bunları mı durduralım yoksa hala boş tweetlerle cihat mi edelim anlamında, anlayamayanlar için!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya ya nasıl iltica edilir
    2 yıl önce açıldı
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saslan34 S kullanıcısına yanıt
    düşüncelerinin hiç bi anlamı yok . düşünerek hiç bişeyi degiştiremezsin

boş tweetlerden ne farkı var actıgın şu konunun.
    "düşüncelerinin hiç bir anlamı yok. Düşünerek hiç bir şeyi değiştiremezsin."

Alintiladigim sözler eğer klavyenin azizliği değilse lütfen konuyu terkedin. Mümkünse hicbiryerde de karsilasmayalim efendim.

Edit:israilin kuruluşu ya da amaçları konusunda hemfikir olduğum başka bir konudaki mesajınızı gördüm. Fakat böyle sentez yapan birinin şu cümleleri kurması hiç normal değil. Bir kamuoyu olussa ve aldıkları her kararın az veya çok bir karşılığı olduğunu görseler daha iyi olurdu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saslan34 -- 14 Mayıs 2018; 18:11:55 >
    sen boş konuşurken sanal ortamlarda adamlar orman çiftliğinde elçiliği yapıyor .

bak düşünmek sorunlara çözüm olmuyor .
    ben partici degilim .. hatta oy verenler baa göre müşrik keferelerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.