Bildirim
ABD'de görülen 5 adet UFO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İzlemeye bile gerek yok, "hoax" yani sahte. İnsanların öncelikle şunu anlaması gerekiyor: Uzaydaki mesafeler öyle uzay gemisiyle, hele hele avuç içi kadar uzay gemileriyle aşılabilecek cinsten değil. O videolarda görülen findık kadar uzay araçlarıyla güneş sisteminin dışına bile çıkamazsın. Bir kaç bin ışık yılı mesafeleri aşabilmek için devasa boyutlarda (nerdeyse gezegen boyutlarında) uzay gemileri gerekir. Galaksimizde bizden akıllı bir uygarlık varsa, muhtemelen yegane akıllı uygarlık olarak kalmak için diğerlerini yok edecektir. Dolayısıyla bize uzaylı geliyorsa, dostane amaçlarla gelmez. "Hey dünyalı, biz dostuz" replikleri ancak 3. sınıf Hollywood filmlerinde olur. Bizden akıllı böyle bir galaktik uygarlık buraya bizi kolonileştirmek için gelir, ABD semalarında bir kaç tur atıp geri dönmek için değil!
Internette paylaşılan ve ğaylaşılmış videoların hemen tamamı sahtedir, böyle şeylere kanmayın, kale bile almayın, bu üçkağıtçıların tuzağına düşmeyin.
-
kaç kere uyaracaz yav kameranın telefonun üzerini yatarken doğru örtün diye
kıçı açıkta kalan makina abuk subuk şeyler çekip sizinde kafanızı bulandırıyor -
Video sahte de olabilir gerçek de olabilir. Şu konu bir gerçek ki ABD uzay araştırmaları yapıyor ve bunları gizli üssü 51.Bölge'de denemeye alıyor. Özellikle ABD bölgesinde bu sıklıkla amatör görüntüler kaydedimesi ABD'nin uzay çalışmalarıyla alakalı diye düşünüyorum. Gizli yapılan deneme uçuşları bu şekilde ışık yansımaları yapıp insanları UFO şeklinde yanıltıyor olabilir. Bir yandan da UFO'ların varlığına inanıyorum. Bu benim şahsi fikrim arkadaşlar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X