Şimdi Ara

ABD'DE ÖZEL ÜNİVERSİTE DE OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben uzun bi süredir düşünüyorum abd de okumayı hayatim pc basketbol yani cok siradan ailem zaten biliyo farkında üniversite kazanamayacağımın burda zaten bi vakıf üniversitesine gidicegim kesin bahçeşehir koç ya da sabancı üçünden birine ama ben amerika da okumak istiyorum burda çok pasif yetiştim çok arkadaş cevrem yok içine kapanık biriyim özgür olmak istiyorum ailemlede konuştum çok masraflı olmazsa kabul ettiler üniversite 30.000$-40.000$ arası olmalı ev kirasida 1.000$ max orta seviye ıngilizce biliyorum eğitimsiz olarak toefl sınavını geçerim peki unide okumak için başka sınav varmı okul zor mudur okul harvard stanford gibi değilde daha böyle ortam eğlence olan bi okul olsa sevinirim bana diplomamı alsam yeter evden okul arabayla 1 saat bile olabilir o sıkıntı değil müstakil evde oturmak istiyorum apartman ve gökdelenler arasında değilde tipik amerikan evleri ny yi pek sevmem unide hangi bölümü okuma mi onerirsiniz hangi sınavlara giricem birde hangi eyalette hangi semte gitmeliyim etrafta dedeler nineler olmasın yorumlarinizi bekliyorum çok masraflı olur mu ve orda okumaya değer mi şimdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karı kız için gideceksen hiç gitme. Yoldan geçene vermiyorlar sonuçta. Ortam vs. arıyorsan asosyallikten kurtul iyi kötü bir çevre yaparsın zaten.
  • Bunlarin hepsine biz karar verirsek senin hayatın olmaz ki bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen52

Arkadaşlar merhaba ben uzun bi süredir düşünüyorum abd de okumayı hayatim pc basketbol yani cok siradan ailem zaten biliyo farkında üniversite kazanamayacağımın burda zaten bi vakıf üniversitesine gidicegim kesin bahçeşehir koç ya da sabancı üçünden birine ama ben amerika da okumak istiyorum burda çok pasif yetiştim çok arkadaş cevrem yok içine kapanık biriyim özgür olmak istiyorum ailemlede konuştum çok masraflı olmazsa kabul ettiler üniversite 30.000$-40.000$ arası olmalı ev kirasida 1.000$ max orta seviye ıngilizce biliyorum eğitimsiz olarak toefl sınavını geçerim peki unide okumak için başka sınav varmı okul zor mudur okul harvard stanford gibi değilde daha böyle ortam eğlence olan bi okul olsa sevinirim bana diplomamı alsam yeter evden okul arabayla 1 saat bile olabilir o sıkıntı değil müstakil evde oturmak istiyorum apartman ve gökdelenler arasında değilde tipik amerikan evleri ny yi pek sevmem unide hangi bölümü okuma mi onerirsiniz hangi sınavlara giricem birde hangi eyalette hangi semte gitmeliyim etrafta dedeler nineler olmasın yorumlarinizi bekliyorum çok masraflı olur mu ve orda okumaya değer mi şimdiden tesekkurler

Kazanamam diye bi sey yok dostum kimler neler yapiyo yurticinde okumani tavsiye ederim kopmamis olursun egitimden tabi okumadim disarida ama tahmin sadece.ve ozele gidiceksen bile calis cabala emek ver daha iyi bi bolumde yine ozelde oku ama.kendi emegin olsun o zaman guzel olur her sey sosyallik de sana kalmis

• la kimisi dirsek çürütür, kimisi hayatını yaşar. parası olan yaşasın,bizde olsa biz de yaşardık heralde de garip bu dünyanın adaleti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen52 A kullanıcısına yanıt
    Fenciysen calismadan hicbirsey olamazsin kanka amerikadan diploma alirsan turkiyede belki prestiji olur amerikada bir ise yaramaz adamlar hic bir hak vermiyor git kanada da oku derim sana concordia universitesini arastir oranin muhendislikleri cok iyi ve buranin en iyi uni versitesi bogazici odtu bilkent bile amerikada en kotu unileri konumunda yani cok akillica tercih yapmis olursun ama dedigim gibi kanadayi arastir arkadasim orda okuyor dedigine gore 4 sene sonunda kanada vatandaslik bile veriyormus
  • abi yorumlar için sağolun üni bittiğinde orda kalmıyacağım mfyim ben aslında mekatronik istiyorum ama dayımın inşaat şirketi olduğu için inşaat mühendisliği yada mimarlık okuyacağım kesin yani sadece ortam değil tabiki ilerde kariyerimde bana büyük bi artısı olur mu abd de okumamın yani oraya gitmeye değer mi artıları ne olur burda inşaat yada mimarlığı nerde okumalıyım benim nedense bahçeşehir çok hoşuma gidiyo belkide ortaköydeki kampusten dolayı yani bau nasıldır bir de çevrem çok geniş değil 3 tane çok yakın arkadaşım var birde ikiz kuzenlerim evlerimiz karşılıklı hep birlikte takılıyoruz bu durumdan tabiki rahatsız değilim aksine mutluyum onlarda benim gibi çevresi yok popüler değiller bende neyse asıl konuyu dağıtmıyım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp diş hekimliği falan iyi unive giderim inşallah bitirdigimde kanada düşünüyor olacagım bu sene lise için gidiyorum zaten

• Arkadasım hadi bahçeşehiri anlarımda koçun ücretli mühendisliği 30 küsür binden alıyo çalışmadan o akdar yapabiliyosan zaten azcık çalış itüye gir neyse Amerikada yasadığım için şöyle bi cevap veriyim Amerikada burs alamıyosan okul ücretleri çok pahalıdır yıllık 30-40 hatta ortalama 50 bin dolardan başlar ee buda sana yılda 100 milyar civarı eder ki bide kiralar öyle müstakil eve 1000 dolarla çıkabileceğini kim söyledi acaba Amerikayı ne sandın sen :) Ortam için demişsin Amerikada reşitlik 21yaşı doldurmak gerekiyor yani 18nden itibaren 3 yıl barı falan unut ha anca ünilerde. Sıkıcı olmayan şehir istiyosan başta New York Miami Los Angels San Diego Las Vegas civarındaki şehirleri düşünebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.