Şimdi Ara

ABD'den gelen 5 turist 1500 liralık hesaba tepki gösterince, esnaf 'burası abd değil' dedi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar Amerikalıysa neden Almanca konusuyorlar?

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Aç mı kalalım ?

• John reisin kendine dayılanan kücük adamı ikiye katlaması gerekirdi

• Bunlar sadece turisti değil sizi bile kazıklar orada yerli turist olarak siz dondurma yeseniz, sizden de 1500 lira isteyecek, vermezseniz dondurmanın üstüne güzel bir de dayak yiyeceksiniz.. John reis ve alman kankaları, hepsi de masallah yarma gibi.. Bunlar öküze vursa bayıltırlar.. Bunları ondan dövememisler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Haziran 2024; 10:51:28 >
  • Ac kalmayi tercih ederim aptal olacagima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Cem_Alim : Medeniyetin merkezi Amerika mı hahaha :D Hiç güleceğim yoktu.

@realgs : Valla doğru dedin. Somalili yamyamlar bile burada birini öldürüp rahatça çıkabilirken Amerikalı hayli hayli çıkar. 

• Dondurma orta kalite bir yerde yemek bile fahiş fiyat artık. Geçen yaz topu 30tl olan yerler bile muhtemelen en az 50tl civarı yapmışlardır hiç bilgim yok dondurma en son geçen yaz yemiştim dışarıda. Evde algida carte dor veya maraş usulü devam edecez anlaşılan. Bir topuna 50tl vermektense geçen yaz 30tl vermiştim herhade en az 50 tl dir bir top belki daha bile fazla. Dondurma yalamak lüx olmuş ülkede.

• Kurbanda Memleketteydim. Küçük bit ilçe. Tam meydanda bir dondurmacı var, istanbuldakilere beş basar, topu 15 TL idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.