dönercilerde çok farklı değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 11 Haziran 2024; 19:42:17 > |
ABD'den gelen 5 turist 1500 liralık hesaba tepki gösterince, esnaf 'burası abd değil' dedi. (2. sayfa)
-
-
Alıntıyı göremiyorum ama Amerika'da çok da aman aman bir halk beklemeyin, bizimkinin laciverti sadece :D alım güçleri yüksek ama zeka seviyeleri düşük.
Gerçi karnım tok olsun da kafam çalışmasın diyecek çok Türk çıkacağına da eminim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Haziran 2024; 19:45:3 > -
Zenci etli değneği çıkarsa hepsi arkasına bile bakmadan kaçar
-
Milli gelirimiz 2023'te kişi başı 25000 dolar olunca yabancılara her şey pahalı geldi tabi.
Bizim gibi alım gücü yüksek insanlar olsalar şikayet etmez öderlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim esnafın çoğu turisti gördü mü Allahı kitabı unutur. Defalarca şahit oldum. Israrla turiste menü vermeyen mi dersin, kafadan fiyat atan mı, zorla mal satmaya çalışan mı? Bir de turist bayansa, tipine, kalıbına, yaşına bakmaz 15 yaşındaki rus kızına bile yürümeye kalkar.
leş gibi tepki, umarım rpdir dedim artık algı öyle bir kaydı ki her utanılan harekete tiyatrodur yav deyip normalleştiresim geliyor, bu hale getirenlerin ....... .........
-
Arizona kertenkelesi esnaf olmuş.
-
meşhur bir pastane zincirinde dondurmanın kilosu 200tl, yani kişi başı 1.5 kilo dondurma parası istemişler.
taksici ,galerici, emlakçı yetmedi şimdide bunlar türedi...
-
Şirket böyle yönetilmez. Sorun varsa polisi arayıp anlatabilirdi.
-
Kanun yersen oldugu bir 3 dunya ülkesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşimle Nevşehir'e gittik, zaten yerli turist çok az olana da yabancı turist gibi davranıyorlar. Her şey aşırı pahalı dövize endeksli. İki kişilik yemek yedik 1800 Lira tuttu. Yine iki kişi dondurma yedik-ki berbattı- 600 lira ödedim. Yani bu pahalılığın ben enflasyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
-
Ülke nerden tutsan elinde kalıyor.
-
Süzme salaklardan esnaf olursa bu kadar oluyor işte. Esnaf olmak için bile sınav yapmak lazım artık.
-
Bu kalabalığa güvenip tehdit edenler omurgasız şerefsizlerdir. Adam senden güçlüyse normal konuş, o fiyata veremeyiz de. Yada gözünü kararttıysan teke tek dal. Neden kalabalığa güveniyorsun ki. İşte bu .çlerle asla kavga edilmez. Yenilgiyi kabul etmezler, bıçak saplarlar, adam toplarlar. Bunlarla yapılacak tek şey yoksaymak. Size küfür ettilerse oradan uzaklaşmak.
-
Arap kirmasina bak.
40 kisi bulursun diyo.sey ettigimin tavugu..
.kursatlar olmus tirsat....
Polis mal gibi seyrediyor.o teroristin ulkenin ve ulusun imajini zedelemesi suclamasiyla aninda goz altina alinmasi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 12 Haziran 2024; 12:21:53 >
sanırsın "samantha fox", "touch me" şarkısını söylüyor zenciye...
hayır, karşısında zebellah gibi zenci var. çıkartıp 35cm. masaya vurucak herif, ondan sonra bizimkinin ağzı açık kalıp cinsel tercih değişiminde bulunacak neredeyse...
"sick" kafalı... ne diim...
iyi zenci eleman "aç karnına kimse s....miş herhalde seni" lafının ingilizcesini söylememiş... gerçi sonlara doğru "seni kim s....o lan dingil" atraksiyonuna girmiş, de yanındaki arkadaşı zor zaptetmiş...
-
bunların yüzünden ben utanıyorum
böyle esnaflara caydırıcı ceza lazım bir daha yapamasın
-
Adam tepki verse zaten ne yaşandığını bile unutacak 40 adam değil kendisini bile unutacak.
Salak. Böyle kaç turisti daha kazıklayacaksın ki?
-
10$'a sıradan bir maraş dondurması normal değil, burasının ABD olmadığını anlamıştır adam da. ABD'de çok daha kalitelisi daha ucuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X