Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam var olan hesapla alışveriş yapabilirsin bu tip sitelerde ;) Önemli olan bu site üzerinden oralara yönlendirilmen. Ama ad-block tipi reklam engelleyiciler varsa sıkıntı çıkartabilir. Bunları kapatıp yada reklam engelleyici olmayan tarayıcı ile girip alışveriş yapabilirsin.

Edit: İllaki kafanızda soru işareti kalırsa önce tarayıcıdan siteye girip üyelik girişi yapıp sayfayı kapatıp, ardından site tarafından girerseniz direkt olarak hesabınız açık olarak girebilirsiniz ;) Ben bazen böyle yapıyorum :D

@metldlkl Gönderdim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 5 Şubat 2016; 13:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metldlkl

Referans alabilirmiyim arkadaslar

Alindi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada bir ref linki lütfen .
  • geri ödeme sadece 1 alisveris icinmi gecerli yoksa hep oluyormu?

birde benim paypal hesabine odeme yap dedikten sonra emaili ekledim sorun cikarirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 5 Şubat 2016; 13:43:00 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Her alışverişten sonra belli oranlarla iade ekleniyor.

Hayır.
  • hocam bu 5 dolar indirim çeki falanmı nerdir anlayamadım yoksa alış veriş yapoıcaz sonra hesabımıza paramı yatıcak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

hocam bu 5 dolar indirim çeki falanmı nerdir anlayamadım yoksa alış veriş yapoıcaz sonra hesabımıza paramı yatıcak .

Hocam iade için alt limit 5.01$. Bunun içinde en az bir iade almanız lazım. Sonra para paypala aktarılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorgmoller

quote:

hocam bu 5 dolar indirim çeki falanmı nerdir anlayamadım yoksa alış veriş yapoıcaz sonra hesabımıza paramı yatıcak .

Hocam iade için alt limit 5.01$. Bunun içinde en az bir iade almanız lazım. Sonra para paypala aktarılabiliyor.

Ben şimdi bi quadcopter alacağım sites üzeridnen bağlanıp bunu alsam , sonra bana 5 $geri iademi yapacak .
  • quote:

Banada bir ref linki lütfen .

pm atıldı
  • referans alabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jorgmoller

quote:

Ben şimdi bi quadcopter alacağım sites üzeridnen bağlanıp bunu alsam , sonra bana 5 $geri iademi yapacak .

5$ + sitedeki harcamanızın %delik oranı tutarında iade olacaktır.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    5$ + ödediğiniz ücretin %12'si
  • beyler referans ile uye yaptim ama para gelmedi bana?
  • simdi ben bu site uzerinden banggood a girip 6 dolarlik bir alisveris yaptim. 5 dolar ne zaman geri yatacak?
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    1-1,5 ay beklemeniz gerekebilir.
  • merhaba arkadaşlar, ilk alışverişimi yaptım, komisyon kazancım ne zaman givingassistant hesabıma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

merhaba arkadaşlar, ilk alışverişimi yaptım, komisyon kazancım ne zaman givingassistant hesabıma?

En son bana alışverişimden 4 saat sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

simdi ben bu site uzerinden banggood a girip 6 dolarlik bir alisveris yaptim. 5 dolar ne zaman geri yatacak?

Hocam hesabınıza 5 dolar yattımı ?
  • arkadaşlar benim bangoodda 10/5 kuponum var bu site üzerinden giriş yaparsam 10 dolar indirimmi olacak 5 dolar iade ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usstaa -- 6 Şubat 2016; 1:37:07 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.