Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usstaa

arkadaşlar benim bangoodda 10/5 kuponum var bu site üzerinden giriş yaparsam 10 dolar indirimmi olacak 5 dolar iade ile birlikte

5+5=?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usstaa U kullanıcısına yanıt
    5 dolar yatmadı

• sudo S kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 dolara 5 dolar kuponum var ayrıca bu siteden giriş yapıp alışveriş yapsam 5 dolarda benim paypala yatarsa eğer 10 dolar indirim olurmu onu merak ediyorum. Mi band alacam eğer öyleyse çok uygun oluyor
  • Böyle siteler genelde kupon kullanınca komisyon vermiyor. TÜrkiyedekiler öyle fakat bunu araştırmak lazım
  • Site üzerinden yönlendirilip, hesabıma giriş yapıp birkaç şey seçtim ve 15 dolarlık miniinthebox siparişi verdim ama henüz profilime işlenmedi. Bir sıkıntı mı oldu ya da ters bir şey mi yaptım acaba?
  • Topcashback ile yapmıştım sıkıntı olmadan yansımıştı hesaba...

@kaybolanpena Bekle hocam yansır. Bak arkadaş 4 saat sonra yansıdı demiş. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum bekle bugün. Olmadı ticket atarsın.
  • cok tesekkurler hocam
  • Şu 5 dolar ne zaman yatar acaba.

• Ref alabilir miyim- Alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Monroe -- 6 Şubat 2016; 16:00:39 >
  • Arkadaşlar Gearbest.com dan Quadcopter alıcam 24.45 $ fiyatı free shipping gözüküyor. Ben Erzincana getirtmek istiyorum lakin gümrükte felan sıkıntı oluyormu ? VEya 24.45 dolardan başka işlem ücreti varmı ? Ordaki çin us eu lardan hangisini seçicem alışverişi nasıl yapıcam ?
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Şimdi geldi, ilgi için teşekkürler :)
  • jaky2424 J kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Ürün fiyatı 75 euro'yu geçmediği sürece gümrük vergisi ödemezsiniz.Ödeyeceğiniz tutar maksimum gümrük kontrolündeki damga vergisi olur o da 60 kuruş.

China stoğunu seçerek alışveriş yapmalısınız aksi takdirde yüklü miktarda kargo ücreti çıkar.İkinci olarak Ürün satın alma sayfasında takip numarası almanızı tavsiye ederim yoksa ürününüz kaybolabilir.
    Bu sorularinin hepsinin cevaplarinin konulari var ozel olarak. O konulari incele dostum. Butun sorularindan daha fazla bilgiye ulasirsin. Yine kafana takilan olursa yardimci oluruz. ;) Bu arada alacagin model nedir ?

Takılma ihtimali düşük. Benim arkadaşın 24 dolarlık drone ye 55 lira vergi kesmişlerdi. Ama düşük ihtimal. Takılmaz heleki erzincan ise hiç uğraşmazlar alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Merhaba.
    Ürün fiyatı 75 euro'yu geçmediği sürece gümrük vergisi ödemezsiniz.Ödeyeceğiniz tutar maksimum gümrük kontrolündeki damga vergisi olur o da 60 kuruş.

China stoğunu seçerek alışveriş yapmalısınız aksi takdirde yüklü miktarda kargo ücreti çıkar.İkinci olarak Ürün satın alma sayfasında takip numarası almanızı tavsiye ederim yoksa ürününüz kaybolabilir.

Valla orası sıkıntı değilde çin seçerim artık alırsam yani ürünün 24 $ lık fiyatı bide 60 kuruş harici birşey çıkmaz demi ?Valla orası sıkıntı değilde çin seçerim artık alırsam yani ürünün 24 $ lık fiyatı bide 60 kuruş harici birşey çıkmaz demi ?Birde adresi yazarken en sonuna Erzincan/ Türkiyeşeklindemi yazıcam ?

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Takılma ihtimali düşük. Benim arkadaşın 24 dolarlık drone ye 55 lira vergi kesmişlerdi. Ama düşük ihtimal. Takılmaz heleki erzincan ise hiç uğraşmazlar alabilirsin.

Üstteki arkadaş 75 £ ya kadar kesilmiyor demiş ama şimdi 55 te keserlerse sıkıntı ya.

quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Bu sorularinin hepsinin cevaplarinin konulari var ozel olarak. O konulari incele dostum. Butun sorularindan daha fazla bilgiye ulasirsin. Yine kafana takilan olursa yardimci oluruz. ;) Bu arada alacagin model nedir ?

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_211300.html Bu modelden almak istiyorum lakin 6 -8 dakika havada kalabiliyormuş bu yüzden vazgeçebilirim şahsen.

• Ref kodu alabilir miyim ?

Birde paypala para tanimlaninca parayi nasil harciyacagiz paypaldan kredi kartina mi yuklencek ?

• Arkadaşlar rica etsem bende ref kodu alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Arkadaşlar rica etsem bende ref kodu alabilir miyim

PM gönderdim kardeş.
  • @AF CoRSe Gönderdim hocam. Paypala kredi veya banka kartınızı tanıyorsunuz. Onlar üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz. @ExpiremeSizede Gönderdim hocam.
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Parayı Paypal'dan kartınıza ya da banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.