Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür kod gonderen arkadaşlar, ben şimdi gearbestten aksiyon camerası alcam 82$ bunu en fazla kaç dolara indirebilirim ? %50 indirim falan yokmu bide kısaca alım basamaklarını anlatabilir misiniz ilk mesajı tam anlayamadım kusura bakmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 indirim mi

Cadılar bayramı veya Yılbaşı indirimleri harici imkansız gibi bir şey.O zaman da maksimum %20-25 indirim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 7 Şubat 2016; 2:59:31 >
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Gearbest minicam kodu %50 iade yapıyormuş bende kamera almak istiyordum, denedim ancak kod işe yaramadı zaten supporta mesaj attım bende

• bir kodda ben alabilirmiyim
  • Referans kodu alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderildi

• Refle uye oldum fakat 5$ gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    üye oldum fakat banada $5gelmedi?
    edit:halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dc106 -- 7 Şubat 2016; 9:30:32 >
  • Beyler bişey anlamadım;

Birisi benim ref ile kayıt oldu. O kişi alışveriş yapınca bana 5 dolarmi gelecek?

• ödeme kısmını anlaymadım biri yardımcı olabilir mi? mesela şu an gearbest üzerinden alışveriş yapacağım. Paypal ile ödeme seçeneğini işaretlediğimde ödeme için paypal'ın istesine yönlendiriyor sıkıntı olur mu?

• referans alabilir miyim?
  • korkusuzlardan K kullanıcısına yanıt
    gönderdim hocam

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    givingassistant sitesine girin (ad block vb varsa kapatın) oradan gearbest i aratın ve gearbeste yönlendirdiğinde siparişi verin ister paypal ister k kartı ile ödeyin farketmez. önemli olan site üzerinden gearbest'e girmeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFDynamics -- 7 Şubat 2016; 12:51:32 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 7 Şubat 2016; 14:03:30 >
  • ref alabilir miyim?
  • EFDynamics kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• arkadaşalar referans kodu alabilirmiyim
  • Arkadaşlar seriye bağlamanıza gerek yok görüyorum ki gönderen de alan da 5$ kazanıyor. Şu seriye bağlayanlar yüzünden tempmailden fake mail açıp kendime davetiye gönderdim. Yaptığınız ayıp, kopyala yapıştır burada birkaç kişinin cebini doldurmaya gerek yok.
  • Bence ziyanı yok isteyen istediğinden alabilir. Sizi rahatsız edenin ne olduğunu anlamadım.

Sonuçta sizin geçici epostayla kazanılacak 5$ çöpe gidecek.
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    2 gündür takip ediyorum ama iki üç tane açgözlü ölücü yüzünden bu kampanyadan yararlanamadım. Şarj aleti alacaktım banggood'dan, o da böyle giderse yalan olacak. Aynı anda 5-10 kişiye referans olup başka insanların da referans olmasını engellemelerini de temize çıkarmanız pek farkınız olmadığını gösterir. İşte bu beni rahatsız ediyor.

Ayırca referans kodu isteyenler konuyu takip edip, birtakım açgözlülerden referans kodu almazsa sistem gayet sağlıklı işler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.