Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anldrms34

Arkadaşlar merhaba kart tanımlamadan açtığım yurtdışı paypal hesabıma dün 25.07 geri ödeme aldım.
    Ebay'de bir ürünü paypal üzerinden aldım ve ödemem onaylandı.
    ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

çin sitelerinden paypalla alışveriş yapabiliyor musunuz peki türk kredi kartlarıyla...

ayrıca arkadaşlar madem türk kredi kartı ekleyemiyoz paypala bakiye aktarıp o şekilde yapamazmıyız alışveriş yine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Temmuz 2016; 16:09:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Sadece alışveriş için kullanabilirsiniz. Türkiye'deki bankalarla herhangi bir işlem yapılamaz.

bu yöntemle çin sitelerinden paypal güvencesiyle alışveriş yapılabilir mi?
    peki paypala alışveriş bakiyesini nasıl aktarırız?

• İngiltere adresli paypal hesabı açıp, TR kredi kartı eklemeyi başardım ama alışveriş yapılabilir mi bilmiyorum. Gearbest ten paypal faturası istedim, gönderirlerse ödemeyi deneyeceğim.
  • Abd hesabi actim fakat givingdeki paypal mail adresini degistiremedim.Ben de abd paypal hesabina hali hazirda givingdeki maili ekledim bakalim gelcekmi para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Ben giving teki paypal adresimi değiştirebilmiştim?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Ben giving teki paypal adresimi değiştirebilmiştim?!?!

Maili ekliyorum alttaki paypal simgesine tikliyorum.Paypal adresiniz degistirildi diyor.Sonra tekrar ayni simgete tikliyorum mail gelcek diyo ama gelmiyor?

giving teki e posta adresinizi de değiştirmelisiniz galiba
  • bu yöntem işe yararsa yurt dışından birileri vasıtasıyla paypal hesbına para gönderilip alışverişte yapılabilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

giving teki e posta adresinizi de değiştirmelisiniz galiba

Sorun o zaten,givingdeki paypal adresini degistiremiyorum.

Edit:Baska mail girdim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 1 Temmuz 2016; 16:54:32 >
    Demek istediğim giving e kayıt olduğunuz adresi de değiştirin idi. Paypal adresi ve giving adresi aynı olsun.
  • ayrıca şu fakeadress ekleme olayı çok sakat öyle bir adres varsa o dahada sakat...

• Adreste kuzenim var :)
  • İşte size çözüm...

PAYPAL İLE ÖDEME ÇÖZÜMÜ
  • Referans alabilirmiyim

• Allah Rızası icin birisi yardım etsin ne aldıysam hiçbirinin geri ödemesini alamadım 08.04.2016 tarihinde aldığım 44.91 dolarlık ödeme bile hala Pending de bekliyor ne olacak anlamadimABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amosis -- 3 Temmuz 2016; 4:27:44 >

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin gelecektir, siparişleriniz elinize ulaştı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Merak etmeyin gelecektir, siparişleriniz elinize ulaştı mı?

Evet hocam siparişim 2.5 aydır elime ulaştı

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Paypal adresiniz Türkiye'ye mi kayıtlı? Eğer öyleyse o hesaba iade bu süreçten sonra alamazsınız, değilse desteğe mesaj atıp durumu sorabiliriz.
  • givingteki paypal adresini nerden değişiyoduk ayarlarda göremedim...

• ABD PayPali olarak değiştirdim hocam desteğe mesaj atıp durumu anlattım ne alakaysa ödeme yöntemini değiştirmemi söylediler :/

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.