Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde pending kısmında göründükten bir kaç gün sonra ödeme geldi.Beklemekte fayda var Ebay'den aldıklarım henüz kargolanmadı hatta biri için sipariş iptali yaptım.Ondan geri dönüş bekliyorum.
  • Bu abd paypal isini anlatacak var mi,ayni kisi bir de ref gonderebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada anlatabilir misiniz abd paypalı açmayı
  • ABD'den Paypal açmak isteyenler şuraya bakabilir:

https://paraiade.wordpress.com/abd-uzerinden-paypal-hesabi-acmak/

Düzeltme: bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudo -- 30 Haziran 2016; 22:27:10 >
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptıktan sonra türk kartımızj tanımlayıp alışveriş yapabilir miyiz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Hayır malesef.
    karta para cekebiliyormuyuz?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Sadece alışveriş için kullanabilirsiniz. Türkiye'deki bankalarla herhangi bir işlem yapılamaz.
  • Varolan paypal hesabimizi bu formata ceviremiyoruz heralde dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Hayır malesef.

eskiden alışveriş yapıyorduk tr degilken neden boyle yaptilarki, ilk formata donmek zor olmasa gerek, bankaya paypal bakiyesi cekmesekte olur, daha once turkce degilken bddk ile bir ilgisi yoktu rahat bi sekilde alim yapiyorduk, simdi paypal guvencesi olmadan alisveris mi yapacagiz, benim icin ali haricinde paypal olmadan alisveris bitmistir. umarim en kisa surede duzeltirler.

• Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    Satış yapmış gibi 21 gün parayı kilitliyor. Tracking no girin kısmından digital ürün sattım diyerek giriş yapılırsa 7 güne düşüyor. Giving bizden çıktı paypal ile görüşün diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Ayına girecek gearbestten aldığım sparis icin givingasistandan alacagim ödeme hala onaylanmadı

• cnkst kullanıcısına yanıt
    Türkçe olmadan önce BDDK'nın sanal ortamda yapılan ödemelerle ilgili bir düzenlemesi bulunmuyordu. Asıl sinirlenmeniz gereken kurum Paypal adlı şirket değil, BDDK olsa gerek.

Paypal'da ödeme ekranına gelip ülke seçimi aşamasında kontrol ederseniz Afrika ülkeleri bile destek verdikleri ülkelere dahildir. Ama tabi büyük ülkeyiz Paypal'a bile diz çöktürdük derseniz ona diyecek lafım olmaz.

• bitcoin geçiyor mu?
  • Arkadaşlar abdden paypal açarak nasıl bir yol izliyoruz ben anlamadım ? Hesabı açtım, giving assistan falan hepsini hallettim, ebay e girdim, paypalı seçtim lakin o uyduruk abd adresi görünüyor değiştiremiyorum. Paypal ın içinden de adresi değiştiremiyorum. E bay den nasıl kendime yollayacağım ben bu ürünü anlamadım. Ödeme işlemini nasıl yapacağım ?
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    ABD den alınan hesaplar , givingassistant ve topcashback gibi sitelerden kazanılan paraların yüklenebilmesinde bize faydası olacaktır. Yeterli bakiyeniz var ise paypal kabul eden herhangi bir siteden alışveriş yapabilirsiniz, adresiniz alışveriş yaptığınız sitede kayıtlı değil mi? Paypal adresine değil de siteye kayıt ettiğimiz adrese gönderim yapılıyor diye biliyorum. Türkiye den herhangi bir para alışverişi gerçekleştiremiyoruz.
    bu kadar boktan bir ülkede herşey normal artık...şu anda alışveriş yapamıyoruz paypal olmadığı için kepazeliğin bini bir para...
    hoş biz neyi konuşuyoz ki ülkede can güvenliği diye bir şey kalmamış...

• lowradiation L kullanıcısına yanıt
    E-bay de ödeme yaparken kredi kartı için ülke seçiminde Türkiye yok hocam, ondan dedim. Pay pal ile bağlanırsam da paypaldaki adresi kullanıyor. Paypal daki hesabı da değiştiremiyorum.
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    E-bay da durum farklı o zaman, ilginç.
  • Payoneer(ön ödemeli kart) kart alsak ve bunu abd hesaplı paypal a tanımlasak sanırım paypal kullanabiliriz yakın zamanda payoneer sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.