Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar onaylı miktarlar sıfırlanıyor bilginiz olsun. Fırsattan istifade giving cep yapıyor herhalde... Var mı bu konu hakkında bilgisi olan ? Dün 10$ onaylı ücret vardı. Bugün 0 olmuş...Her hangi bir gönderimde yok tabiki... Toplam aldığımız ücrete de yansımış üstelik bu para şaka gibi...
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi ise çok kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 10 usd yerinde duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler özelden mesaj atalım hepimiz diger odeme yontemini açıklasınlar veya baßka bir ödeme yöntemiyle yapsınlar bize bilgisi olan varmı nasıl olur diğer yöntemle para kesin gelirmi ? Birde iban verme durumuyla bankaya veya karta odeme sanslari varmi ? Bi ihtimal yani ?

• YURT dışında otel rezarvasyonu yapacakalr için givingassistant.org fırsatı
    Hotels.com https://givingassistant.org/coupon-codes/hotels.com#
    Extra 5% Off
    booking.com https://givingassistant.org/coupon-codes/booking.com
    Get 10% Off Your Booking

ilgisini çekneler inceler sonuçta otel parası sağlam tutuyor

• wickersan kullanıcısına yanıt
    Tekrar kontrol edermisiniz rica etsem ? Ya bu adamlarla anlaşmakta zor. Bir şey soruyorsun verdikleri cevap hesabınızı ilettik geri dönüş yapılacak ve asla geri dönüş olmuyor. Bizim 10$ güme gitti sanırım... Birde paypal adresimizide silemiyoruz. Silebilsek belki göndermeye çalışmayacakları için karambole gitmeyecek. Onun için mesaj atacam ona da gene hesabınızı ilettik geri dönüş yapılacak diye mesaj atacaklar... Şaka gibi.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Hesapta 10 usd duruyor paoals yamts 3 haziranda. Gonderilitken temmuzda ilk haftasinda 10 usd daha yatacak denmisti, gorucez tarihi gelince @qLhF

• Amerika açtığım paypalıma geçen bu ayın 6sında ödeme yapıldı bu gün harcamayı denedim yine daha önceden Amerika olarak açtığım Spotify hesabıma 3 aylık Premium aldık hadi hayırlı olsun bakalım en azından burada geçiyor paramız . Başka nerelerde geçiyor bilmiyorum . İsteyen olursa hesaplarını Paypalımın alt hesabına eklerim istediği bir yazılımı (paypal ödeme kabul eden ) veya Spotify , dezer 3 aylık premium alabilirim paranız boşa gitmesin .
  • 10$ yatacak param vardı. Şimdi yok. Ne PayPal'a gitmiş gibi bir işlem gözüküyor ne de başka bir şey. Kuş olup uçmuş.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Bunun uyarisini ben yapmistim. Fakat teorim su sekilde giving paypala gonderiyor paypal herhangi bir islem yapmadigi icin islem cevabi givinge yansimiyor. 2.olarak giving gonderdim ayagina paralari cukkaladi. 3.ihtimal paypal paralara cokecek. 4.ihtimal paypal aktif olunca islemlere onay verecek ve gec olacak ama paralar hesaplara yatacak. Tabi paypal ne zaman aktif olur oda supheli... Tabi bunlarin icinde abartida var biraz 😉

• Şuan paramın hepsini bağış kısmına yatırdım.Paypal'a gerek var mı?
  • kalemberbat44 K kullanıcısına yanıt
    Hayır gerek yok, teşekkürler.
  • Bir Gelişme var mı Arkadaşlar paypalda geri dönme ihtimalleri yönünde
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Sorun GA'dan değil Paypal ve ülkemizdeki sıkıntıdan kaynaklanıyor.
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    hocam onu demiyorum paypa türkiyeye dönme durumu olabilir mi diye düşünüyorum
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Anladım, kısa vadede Paypal Türkiye'deki kullanıcılarının verileri için Türkiye'de verilerini barındırmayı tercih etmeden lisans alamayacak gibi gözüküyor, şimdilik bir gelişme yok.
  • hayır olsun hocam inşallah o zaman beklemeye devam o zaman
  • Gençler diğer mailed check yontemini seçtim ben agustosun 1 inde mailime çek gönderecekler ve bu çeki yazdırıp kendi imzamızla imzalayip herhangi bir bankada bozdurabiliriz ilk bozdurmalarda komisyon almiyorlar zaten isteseler dahi bir iki guzel sozle komisyonsuz bozdurabilirsiniz diger para cekme yontemiyle ilgili aklina bisey takilan olursa sorabilir

• Teknoseyir paypal geri dönse bile 2017 sonunu görür en iyi tahmin dedi.BTKnın istediği doğrultuya gelmesi en az 1 sene sürermiş.btk zaten 2 yıl süre vermiş bu işlem uzun sürdüğü için ama paypal sadece oturup izlemiş.
  • Gitti paralar gitti

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.