Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Zenmate ile USA uerinden girerek fake usa adressi ile diger mail adresime de bir paypal hesabi actim.

giving assistanttaki para iade icin olan paypal mail adresini degistirdim. bakalim iade gelecek mi.

bu iadeyi TR bankalarina gondertemesem de diger yurtdisi alisverislerimde kullanabilirim herhalde?

O bakiyeyi sadece ABD siterinde kullabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lösev ile birlikte kimse yok mu da PayPal ile bağış kabul ediyor.

• sa arkadaşlar hesabımda gözüken para şu
    ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)
    ben bunu nasıl kullanabiliyorum.

kredi kartı ödemesine aktarma yada herhangi bir gearbest alışverişinde kullanma şansımız oluyor mu
  • duolf D kullanıcısına yanıt
    hocam (yanlışsam düzeltin) - current earnings'e pending'den 0,01 $ da olsa geçmesi gerekiyor, yani 5 dolar üzerine ödeme yapıyorlar, 5,01 olmalı min

pending i avantajix in firmalardan ödeme beklemesi gibi düşünün, maalesef bende de durum aynı, o 5 $ı almak pek mümkün değil gibi artık

yaktın bizi paypal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 6 Haziran 2016; 15:11:55 >
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    napmam lazım şimdi? o paranın ne kadarını kurtarabiliyorum. işlemleri söyleyebilirsen yapılacak bir şey varsa memnun olurum :))
  • duolf D kullanıcısına yanıt
    söyledim işte şuan için yapılabilecek birşey yok, paypal olsun olmasın ztn birşey talep edemezsiniz şuan, current earnings 5$'ın üstünde olmak zorunda

o olunca da paypal olmayacak, tahminim paypal yeninden tr de aktif olana kadar o para bakiyede kalır, farklı bir yöntem zor görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Alabiliyor olmanız lazım yalnız sizden geçerli bir adres isteme ihtimallerini değerlendirmek gerekir.

Doğrudan bankalara iade yapanlar varsa yüksek komisyon alıyorlardır SWIFT işlemleri yüzünden.

hocam parayı TRdeki bankaya gondersinler demiyorum zaten,
    para paypala gelebilsin yeter, sonra alışverşte paypal hesabından kullanırız?

@Phantom II
    hocam TR paypalım varkensadece TR sitelerden mi alışveriş yapabiliyordum? USA paypalından da, hesapta para varsa kullanamıyor muyum?
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    Gearbestten alış veriş yapıcam yine, artık giving assitant kullanmanın anlamı kalmadı sanırım, cunku gearbestte paypal secenegi bile gelmiyor.

avantajixte %5 iade var.

başka hangi siteler var? yine iyi % veren ve iadeleri alınabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Alabiliyor olmanız lazım yalnız sizden geçerli bir adres isteme ihtimallerini değerlendirmek gerekir.

Doğrudan bankalara iade yapanlar varsa yüksek komisyon alıyorlardır SWIFT işlemleri yüzünden.

hocam parayı TRdeki bankaya gondersinler demiyorum zaten,
    para paypala gelebilsin yeter, sonra alışverşte paypal hesabından kullanırız?

@Phantom II
    hocam TR paypalım varkensadece TR sitelerden mi alışveriş yapabiliyordum? USA paypalından da, hesapta para varsa kullanamıyor muyum?

Paypal bakiyesini sadece yurtici alisverislerde kullabilirsin.ABD hesabi acarsan sadece abd ici kullanabilirsin eger abd icin ozel bi durum yoksa

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Paypalsız iyi risk hocam hatta ben paypalın buradan çıkmasının o sitelerin işine bile geldiğini düşünürüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    o zaman gearbestten gelecek iadeler icin, paypal adresimi TR olarak degil USA paypal mailim olarak degistiriyim cunku TR olana iade para hic gelemeyecek bile,
    en azindan USA paypala gelir de ordan bagis yapilir.

baska bi cozum var mi gearbestten gelecek iadeler icin ? çin paypali acmayi beceremem herhalde ? ))
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bekleyin.Paypal başvurusunu yenilemiş ve Türkiye'ye geri gelme ihtimalleri varmış.Zaten para givingassistant'ta sonsuza kadar kalabilir.PayPal Türkiye'ye tekrar gelene kadar bekleyin bence.
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    30$ alacağım var yeni paypal hesabı açtım amerikadaki çakma bir adresten acaba bu parayı amerikan alışveriş sitelerinde falan harcayabilir miyim?
  • Evet amerikan alışveriş sitelerinde kullanabilirdiniz.Ama sitelerin çoğunda adresteki ülkeyi Türkiye olarak verince paypal ile ödeme butonu deaktif oluyor.Yani paypal ile ödeme yapılamıyor.
  • Hiç bir şekilde kullanamıyorumuyuz şimdi. Benim ABD adresim var ama türkiyedeyim buradan alıp abd gönderdiğim zamanda mı ödeme kabul olmuyor ?
  • Arkadaşlar gelmeyen ürünlerden dolayı paypala para iadesi alacağım, kartıma iade yapılır mı?

• poundx P kullanıcısına yanıt
    Kartınıza ödeme yapılacağı için sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: poundx

Arkadaşlar gelmeyen ürünlerden dolayı paypala para iadesi alacağım, kartıma iade yapılır mı?

guzel soru
  • Bittimi simdi gelmeyecekmi 5 $ dolar bize boşamı ugrastik ingilizcesi olan birisi konuyu aciklasin ya mesaj filan atin givinge banka hesabina odeme filan yapsinlar ulkemizde kapandi paypal diyin mailed checkedde cok masrafli para gelmedigi gibi zarrimiz oluyor desin herkesin parasinkaldi orada

• paypal ın ülkemizdeki durumu ile ilgili var mı bi haber arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.