Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd paypali acsak bakiyeyi yurtdisi alisverislerinde kullanabilirmiyiz? En mantiklisi çinden açmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Givving Assistant mail yollamış Paypal ile yaşadığımız sıkıntı üzerine diğer alternatif ödeme yöntemini seçmemiz istenmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 3 Haziran 2016; 1:32:13 >

• Bu mailed check yöntemi nasıl işliyor, kesinti vs oluyor mu bilen var mı ? GivingAsistant'a mail yolladım ancak dönüş yapmadı daha.
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Vereceğin adrese çek gönderiyorlar (hangi bankanın bilmiyorum). Tabi bu çeki burdaki bankalarda bozdurmak o kadar kolay olmayacaktır komisyon v.s.
  • shadow22 S kullanıcısına yanıt
    iyide bu masraf çıkarmazmı.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Masraf kesin, borçlu bile çıkabiliriz.
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    bencede sabretmek lazım. paypal illaki gelecektir bem vedanın uzun olacağını sanmıyorum.

• Arkadaslar referans atarmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Arkadaslar referans atarmisiniz

Gönderdim hocam

• Paypal gelmezse bu iş biter çek işi yalan o çeki bozdurduğunuz bankayı bulsanız bile komisyonu yeter..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypalın geri gelme ihtimali olsaydı bence gitmezdi. Paypalın gelmesi için onu gönderenlerin gitmesi lazım.

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Lisans başvurularını yenilemişler. Pagpalın Türkiye'de bir yerleşkesi yok. Bundan dolayı lisansı başvurusunda kabul edilmemiş. Birgün paypala mail atmıştım ve ardından yabancı bir numara beni aramaya başladı. Israrla arıyor. Dolandırıcıdır diye açmadım. Ardından paypal mail yolladı sizi aradık ulaşamadık diye.

• Yeri mi değil mi bilmem ama buradan kazandığım 5 dolar paramı lösev e bağışladım. yapacak biseyi olmayan arkadaslar düşünebilir iyi hissettiriyor

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Hesaba yüklenecek mi bakalım givingassistant gönderecek ama PayPal kabul etmeyecek zannımca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    6 Haziran'dan sonra hesaba para gönderilemeyecek.

• sudo S kullanıcısına yanıt
    Zenmate ile USA uerinden girerek fake usa adressi ile diger mail adresime de bir paypal hesabi actim.

giving assistanttaki para iade icin olan paypal mail adresini degistirdim. bakalim iade gelecek mi.

bu iadeyi TR bankalarina gondertemesem de diger yurtdisi alisverislerimde kullanabilirim herhalde?
  • paypala degil de direk TR banka ibanlarina para iadesi yapan sitelerde vardi bildigim kadariyla,

yabancilardan, adlarini hatilramiyorum
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Alabiliyor olmanız lazım yalnız sizden geçerli bir adres isteme ihtimallerini değerlendirmek gerekir.

Doğrudan bankalara iade yapanlar varsa yüksek komisyon alıyorlardır SWIFT işlemleri yüzünden.
  • Paypal karttaki para şu an kullanılabiliyor mu.

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Evet harcayabilir ya da bağış yapabilirsin lösev gibi bir kuruma.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.