Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
120
Favori
67.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hghuseyin

Arkadaslar doları TL ye çevirebilirsiniz ana ekranda PayPal bakiyesi yazıyor ona tıklayın ordan para birimlerini yönet var ona tıklayın sağ tarafta çeviri kısmı görünecek ordan

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben 22 haziranda odeme alacaktim ne olacak simdi

• gençler merhaba beni bu merete siz soktunuz yardımınıza ihtiyacım var. ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

bu para ne zaman hesabıma geçecek. 5 küsür dolar var bu para kredi kartına mı yatıyor paypal hesabına mı. bu işi bi söyleyin size zahmet:)
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Paypal ile yurt dışı alışveriş işi bitti mi şimdi. Peki paypal hesabımda 12 dolar vardı, banggood dan sipariş iptali sonucu. bunu banka hesabıma aktaramayacak mıyım

• ironmangs kullanıcısına yanıt
    6 Haziran'dan önce PayPal bakiyesine eklenen Paraları istediğiniz zaman banka hesabına atabilirsiniz.

• Yüzlerce arkadaş mağdur şu anda umarım bir çözüm bulunur benim tahminim BDDK geri adım atacak bir iki ay sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paypal a ödememin düşmesini bekliyorum ben de.

alternatif var mı arkadaşlar?
  • 8 haziranda gearbestden 48$ lık geri ödemem vardı ben bunların yapacağı zamanlamaya
  • Arkadaslar bu sitedeki ikinci metodla nasil odeme alabiliriz bilgisi olan vvarmi

• Ne olcak bu para :(((
    Bu mesaja eklenen görseller:

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

• Paypal tümüyle kapanmıyor arkadaşlar. sadece türkiye kapanıyor.
    benim paypal hesabım paypal.com iken eskiden alınmış hesabımdı.
    Türkiye resmi olarak desteklenince otomatik burada da işlem yapabildim.

Paypal ın hesapları silmeyeceği kesin. ve sayfasında da belirttiği üzere geriye dönük ödemelerde
    alımlarda tüketici koruma hizmeti devam edecek.

Benim anladığım sadece Türkiedeki bankalara para gönderilemeyecek ve türkiyedeki alışveriş sitelerinden ödeme alınamayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Haklı olduğunu umarak şöyle bir sorum olacak; "geriye dönük ödemelerde alımlarda tüketici koruma hizmeti devam edecek" se, aynı zamanda para gönderip alabilmeyi nasıl yapacaklar. Zira 6 hazirandan sonra para gönderip alamayacağız. Birileri para göndermeye kalkınca hata ile karşılaşılacağını kendileri söylüyor.
    Bankama para göndermesinler razıyım, ben gönderebildikten sonra ve benim paypal hesabıma gönderebildikten sonra benim için sıkıntı yok.
  • emre-29 kullanıcısına yanıt
    Kaç dolar referans

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Zaten genelde anlatım bozukluğu var.
    Bahsettiğiniz gibi o işte de bir tanım karşıklığı var.

Eskiden Paypal Türkiye mi vardı. **** den olsun adf.ly dan olsun para kazanıp paypal bakiyesi olarak
    biriktiriyorduk, sonrada Turbobit hesabı falan alıyorduk falan falan,,
    Tüm dünyada kapanmayacağına göre en kötü yine eskisi gibi olabileceğini düşünüyorum.
    (Tamamen kişisel görüşümdür,Bu açıklamalarıma güvenip bakiyeleri bankaya aktarmayım diyecekler olursa şimdiden mesuliyet kabul etmeyeceğimi bildiririm.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz durumu, az da olsa düzelme ihtimali var benim için. Ayrıca Türkiye paypal a bir şeyler yazdım çözüm yöntemleri konulu. Bakalım ne cevap gelecek.
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    illaki geri gelecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

Ne olcak bu para :(((
    Bu mesaja eklenen görseller:

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

Benim 130 dolar ustu sen şükret :)

• Arkadaslar mailed check yontemi ile nasil aliyoruz parayi

• anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Göndereceğiniz çeki Türkiye de bozdurabiliyormuyuz diye sordum cevap bekliyorum. Gerçi çek işi de yılda 4 defa gönderiyorlarmış bekle babam bekle.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.