Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci seçenek nedir posta yolu ile odeme olan
  • xemrax X kullanıcısına yanıt
    Posta ile çek gönderiyorlar. Ulaşır mı bilinmez, bozdurabilir miyiz bilinmez, komisyonu ne olur bilinmez.....
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Lys2017 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar paypal'dan sadece Türkiye'deki bankalara para gönderemiyoruz diye biliyorum. paypala aktarılan parayı yurt dışı alışverişlerde kullanamaz mıyız?
  • sensam S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kullanılır..
  • sensam S kullanıcısına yanıt
    Türkiye üzerindeki Paypal hesabınıza hiçbir şekilde para giriş/çıkışı yapamazsınız. Sadece isterseniz içindeki parayı hesabınıza çekebilirsiniz.

• Dikkatli olun birileri bunu fırsat bilip dolandırmaya çalışıyor. !!!

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)

quote:

Şimdi Hesabınızı güncelleyin
    Hesabınız, devam etmek ve en iyi hizmeti sağlamak için hesap bilgilerinizi güncelleyin sınırlı olacaktır

Sen Paypal Yeni Güncellemesi ile Hesabınız Korumak için tüm bu Hesap güncelleyin
    Kutu Kimlik Numarası: PP-001-636-133-457

Hesabım güncelleyin

Hesabınızı güncelleyin diyor ama paypal harici bir siteye yönlendiriyor, Karspersky de kimlik avi dolandırıcılığı diye siteyi açmıyor zaten.

• Arkadaşlar merhaba kart tanımlamadan açtığım yurtdışı paypal hesabıma dün 25.07 geri ödeme aldım.
    Ebay'de bir ürünü paypal üzerinden aldım ve ödemem onaylandı.
    ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Şu an elimizdeki tek çözüm bu... Bir de oraya para göndermenin bir yolunu bulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Arkadaşlar merhaba kart tanımlamadan açtığım yurtdışı paypal hesabıma dün 25.07 geri ödeme aldım.

vpn ile paypal hesabı acayım dedim ama hesap no istiyor burayı nasıl yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

Arkadaşlar merhaba kart tanımlamadan açtığım yurtdışı paypal hesabıma dün 25.07 geri ödeme aldım.

atla sonra ekle tarzı birşey olması lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

atla sonra ekle tarzı birşey olması lazım

eyv aynen geri yapınca hesap acılmış oldu şimdi giv de ödeme yapılacak paypal hesabını degiştiremiyorum

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Settings kısmından değişiyor.
  • quote:

Adres kısmı nasıl olacak peki.

• anldrms34 kullanıcısına yanıt
    valla bende cözemedim ilk girdigim paypal adresini degistiremiyorum

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Email adresi yazan kısımdan değiştirip, alttan ödemeyi paypala yap kısmından tekrar ayar yaparsanız oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende us adresli paypal hesabı açtım ve ayarları yaptım bakalım gelecek mi ödeme?!
  • ödeme bana geldi ama pending kısmında görünüyor tracikng number falan girin diyor öyle kaldı ortada
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    Bilemedim yukarıda bir arkadaş almış ödemeyi ona sor istersen
  • quote:

paypal yurtdışı hesabi açacağız tamam da adrese ne giriliyor sonra sipariş zamanı karışıklık olmuyor mu? siparişler paypal adresine gelmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.