Şimdi Ara

ABD Hakkinda Bilinmeyenleri Anlatiyorum GUNCEL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
53
Favori
9.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomorrow man

quote:

Orijinalden alıntı: YkslAres

Bu yazıları önceden gördüm çalıntı hep Gidemiyorlar böyle ağlıyorlar

kardesim sorunlu musun :D yuz kere dedim inci sozlukteki benim diye. Ordan msj at cevap vereyim

Kardeş şunlara nickinin yazılı olduğu kağıdı kadraja alarak foto çekde yazdıklarının doğru olduğunu kanıtlayacak ss at. Başka türlü susmazlar. Sürekli bu tip mesaj yazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncii sözlükte okumuştum aynısını bari alıntı yaz, emeğe saygı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Sağlık sigortasını buradada ödüyorsun zaten çalışıyorsan işveren ödüyor çalışmıyorsanda devlet sende gss diye zorla para alıyor vermessende orada yazdığın gibi bir dikişe 500tl oduyorsun devlette.

Ayrıca 1000 dolara 99 model araba çok rahat bulabilirsin düzenli gelirin olana kadar idare edip altına düzgün araba çekersin benzin araba ucuz zaten.

Bunu anlatamıyorsun arkadaşlara.

Madem tırt bir yer neden herkes oraya gidince geri gelmiyor...?
  • Ben amerikada yaşıuorum yeşil kartım var iş yok gelmeyin sakın sürünürsünüz

Sen ne iş yapıyosun?

• Bilinmiyosa sen nasil biliyon

• Amerikanın sıkıntısı şöyle güxel bi yürücek yer yok 2 insan göresin.herkrste araba her yer yol yolda yürüyen insan göremezsin . Sen hollywooda gitmişsin orasn a. İlerde downtown var o kadar pis bi yerki bağcılar esenler ondan temizdir skidrow var insanlar sokakta yaşıyo pis fuhuş uyuşturucu vs. Ama LA dedin mi santa monica culver city orange county gibi yerlerde yaşıcan bi de beklentine bağlı tani hollywood da barlar var hep işte ne aradığına bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben amerikada yaşıuorum yeşil kartım var iş yok gelmeyin sakın sürünürsünüz

Sen ne iş yapıyosun?

Suan tercume isindeyim
  • Takip güzel konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay önce eksi sözlukte okudum bunu alınti yaltiğını söylesen bari zaten ondan part part yazion linki bulabilirsem paylascam.

• BAS EDIT:
    Arkadaslar, inanmayan arkadaslar icin daha 5 dk once kapi onune cikip screen cektim, buyrun

http://www.imgim.com/2346incim886553.jpg

http://www.imgim.com/8371incif7358953.jpg
  • Evet ss attiktan sonra hala alinti diyeni fena yaparim lan : D Neyse New York hakkinda sormak istedikleriniz varsa cevaplayayim, yoksa Los Angeles'i anlatmaya baslayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomorrow man

Evet ss attiktan sonra hala alinti diyeni fena yaparim lan : D Neyse New York hakkinda sormak istedikleriniz varsa cevaplayayim, yoksa Los Angeles'i anlatmaya baslayacagim.

New tork da iş imkanları nasıl yeni gelecek biri için ve yaşam nasıl gerçekten uyumayan şehir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 2 Haziran 2016; 0:20:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La sus hala inkar ediyor kendi yazdıgını çalıntı inciden beyler

http://www.incisozluk.com.tr/w/amerika-nın-öteki-yüzünü-anlatıyorumm/

Artılayında görsun hırsız.

Adam yeni hesap açmıs (0 mesaj) incideki yazarın ismini bile calmıs way hrsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 2 Haziran 2016; 0:28:21 >
  • çin ejderhası Ç kullanıcısına yanıt
    Is imkanlari icin hangi sektorde olduguna bagli. Mesela su aralar reklam ve start up sirketler bayagi iyi para kazanmaya basladi ama burdaki turkler genelde arabayla teslimat veya pizza isindeler. Bu tarz isleri herzaman bulabilirsiniz new yorkta. Uyumayan sehir olmasi ise hem dogru, hem yanlis. Dogru cunku metro vs 24 saat calisiyor, bu cok iyi bisey, ama barlar clublar gece 2 gibi kapaniyor, ama 24 acik marketler var.
  • Haci sen malmisin :D ? daha yeni attim ss

http://www.imgim.com/2346incim886553.jpg

http://www.imgim.com/8371incif7358953.jpg

Istersen inciden msj at, sana cvp vereyim
  • İnsanların toplu taşıma kullanmama nedeni refah seviyesinin yüksek olmasından kaynaklı olmasın hocam?

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Yukarda anlatmistim, zamaninda araba satmak icin bilerek toplu tasimayi gelistirmemisler. Ayrica refah cidden o kadar yuksek degil, her sehir evsiz dolu.
  • Hocam las vegas lanse edildiği gibidir ama dimi çoğu doğru bilinen şeyin yanlış olduğuna dikkat çekmişsinizde

• Tirt degil, fakat zor bir yer ancak yolunu bulduktan sonra da tr'de yapamayacagin kazanci ve bircok seyi yapabilirsin, o yuzden donmuyorlar.
  • tomorrow man T kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü okuyorsun?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.