Şimdi Ara

ABD, Huawei’in Türkiye’deki faaliyetlerinden rahatsız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5g yi çok iyi verdiler ya 5g kaldı ulan önce 4 g yi adam gibi verin şuanda internet uber merkezler hariç 3g hızında anca çalışıyor ne 5g si güldürmesinler.

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    "Yerliyi" desteklememiz lazım.

• Covid 20 loading.

Bariz belli ki Çin ticaret savaşı yüzünden saldı bu virüsü. Şimdi daha kallavisi için tetikte olabilirler.

• Huawei türkiyede arge üssü kurdu. Şuanda burda 1500 kişi çalışıyor. Ve bildiğim kadarı ile 30 ülkeye teknoloji ürünleri ihraç ediliyor.

Canım pompeo, GM mi olur iPhone mu olur bilmem gelir türkiyede bir yatırımda sen yaparsın orda 2000 kişi çalışır ondan sonra gelip böyle uzun boylu laflar konuşursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flegga34 kullanıcısına yanıt

Tamam baskı yapabilir. başka ülkeleri bilmem de ingiltere abd baskısından çekinmez.

Biz bile çekinmiyoruz ki alt yapımızı huawei ile devam ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeyoung

Abd. Rusya gibi ülkeler dışında kimse nükleer kullanamaz. Kullanılanlar da belli bir yükseklikte patlar. Tüm o diktatörlüklerin civarlarında büyük nato üsleri var, farkında mısınız? Umarım savaş olmaz. Olursa da nato üyesi olarak girmemesini yeğlerim.
    Evet, kullanamaz bazı ülkeler, RTE ve onu destekleyenler (yani yarını olmayanların) eline nükleer güç verilir mi? Akkuyu nükleer tesisini bile Rusya kuruyor ki o bile bu yönetime aşırı fazla bir lütuf, inşaata dökülen betonun bile standartı olmadığı için temelde çatlamalar olmuş, bir de müteahhit zengin etmekten geri durmasınlar hala

Huawei cihazlarını Türkiye'de dağıtan Bilkom Koç Holding şirketi, telefonumu satın aldıktan sonra fark etmiş ve çok üzülmüştüm. Zamanında iPhone'u da ilk Bilkom getirmişti ama Apple daha sonra çok şikayet geldiğinden bu iğrenç şirketi bırakmıştı. Hemen ABD karşıtlığı yapılması okuyucuyu karanlığa sürüklüyor; İngiltere'deki 5G ağını Huawei kuruyorsa ve Huawei uyarılıyorsa apaçık belli ki bazı konularda çekinceli davranmaları gerekiyor, bu noktada Huawei için kötü bir şey söyleyen yok ama kimi pazarlarda bazı kriterleri önemsemeleri şart...

Mışıl mışıl uyumayı ne kadar çok seven varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BilirKişi00

İyice ne yapacaklarını şaşırdı bunlar. Tehtitle Türkiyeyi en fazla biraz daha kendilerinden uzaklaştırırlar. Amaçları zaten buda olabilir kimbilir. Çin komunist olmasına rağmen, diğer ülkelerin iç işlerine böyle karışmıyor, bir zamanların sözde demokrasi getiren abdsinin zorbalıkla yapmadığı iş, konu kalmadı. Modaları geçiyor bunları kendileride fark ediyor,şimdi çirkeflik peşindeler. Ya insan gibi rekabet edersin yada tarihte gömülür gidersin, başka bir yolu yok.

Türkiyede yapmadığı çirkeflik kalmayan,teröristlere tırlar dolusu yardımlar yapan abd, hala türkiyeye karşı yaptırım derdinde, biz sizinle müttefiktik değil mi?

Bu dünyada birşeyler değişiyor ~ değişecekse bunlar tamamen sizin hatanız. İçten içe hristiyan topluluğun birbirlerini kolladığınıda sanki görmüyoruz, Ege ve akdenizde sonuna kadar haksız olan, Türkiyenin haklarını ve denizlerini işgal etmeye kalkan yunanlarla beraber(Fazla yaklaşmadan fakat zorlarsanız tarafımız belli şeklindeki medyaya yansıtılan haberlerinizden) Türkiyeye olan tavrınızıda görüyoruz meraklanmayın biz aptal değiliz. Kendinize çeki düzen vermeniz lazım.

Çinli ekipmanlarda arka kapı olabilir belki, sizin ekipmanlarınızda yokmu sanki? Biz bilelim elimize düşsünler başkası bilmesin derdiniz bu değil mi? Sanki bilmiyoruz.

Çok üzüntü verici, MİT tırlarını unutmayın lütfen...

Geriye dönüp baktığımızda bu yazılarınız tarihi bir utanç olarak kalacaktır 21. yüzyıl Türkiye'sinden...

Blok...

• sarı trupun deliliklerinden bıkmak için ne bekliyor bu troller...

• quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

Bu mesaj silindi.

kafan güzel heralde ben iller arası sürekli yolculuk halindeyim nerde 4g çekip çekmediğini gel sana haritada çizip eline vereyim. sen rüya görmeyi bırak kafanı kaldır bi hava al ben niye ağlıcam senin gibi ezikler ağlar ben parasını ödeyip aldığım hizmeti eleştiriyorum senin babanın hayrına bana hizmet vermiyor oparatörler cayır cayır para alıyor.senin gibi gereksiz bana cevap veremez blokladım troll seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 27 Eylül 2020; 19:11:18 >
  • @DoNaNıMcı dedi troll covid19 bundan çıktı diye sağa sola saldıraAn tiplerdensindir...

• E ülke hep senin kontrolünde olmayacak abd. Rusya, Çin de pay istiyor. Maşallah biz hariç herkes yönetiyor. Herkes pay alıyor. Adam açık açık Tr bizim elimizden gidiyor diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konuda haklılar.

• tubytube denen şahıs, umurumda değilsin, utanç olarak kalacakmış bla bla.

Sizin gibiler bir oyun konsoluna,telefona ülkesini satmaya hazır. Egonomi cok kötü iiii, iphon alamiyoz iii. Zihniyet bu.

Özetle ben nedemişim, çıkarlarımıza uygun hareket edelim demişim, banane elin amerikalısının,çinlisinin telefonundan altyapısından.Hepsi dinliyor, arka kapı barındıyor, şunda vardır bunda yoktur diyen net aptaldır.

Özenti ve manda kafasıyla yaşayan bu zihniyet ülkenin sonunu getirecek böyle giderse.Başta olsanız tek bunlarla kötü olmayalım diyerek vereceğiniz iğrenç kapitülasyonları şimdiden görebiliyorum.

Allah bir gün bu ülkenin belasını verirse sizin gibi kafası çalışmayanlar yüzünden olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 6 Ekim 2020; 9:11:27 >
  • çin biraz gelişsin her zaman alternatif pazarlar iyidir.

abd tekel olduğu için "çinle aranı iyileştirirsen ambargo uygularım" küstahlığını yapabiliyor. bir 10 sene sonra abd de çinin gücüne alışacak. dünyada alışılmayacak hiçbirşey yoktur sadece biraz zaman biraz diş geçirme ile gerçeği görecekler. tek sıkıntı kan dökmeden abd gitmez, kan dökmeden abd batmaz. sonumuz hayır olsun.

• quote:

tubytube denen şahıs, umurumda değilsin, utanç olarak kalacakmış bla bla.

Sizin gibiler bir oyun konsoluna,telefona ülkesini satmaya hazır. Egonomi cok kötü iiii, iphon alamiyoz iii. Zihniyet bu.

Özetle ben nedemişim, çıkarlarımıza uygun hareket edelim demişim, banane elin amerikalısının,çinlisinin telefonundan altyapısından.Hepsi dinliyor, arka kapı barındıyor, şunda vardır bunda yoktur diyen net aptaldır.

Özenti ve manda kafasıyla yaşayan bu zihniyet ülkenin sonunu getirecek böyle giderse.Başta olsanız tek bunlarla kötü olmayalım diyerek vereceğiniz iğrenç kapitülasyonları şimdiden görebiliyorum.

Allah bir gün bu ülkenin belasını verirse sizin gibi kafası çalışmayanlar yüzünden olacak.

Umrunuzda olmamam öğretilmiş, utanç verici başlarınızın buraların yerleşik insanlarını umursamadan Suriye'de rahatsız edici işler yapması gibi! Bla bla gibi insanlık dışı yaşam formu sesleriyle duygularınızı ifade eder olmuşsunuz...

Laf saçarken önce kendinize saygı duyun ki yazdıklarınız kaale alınsın, o yazdığınız şeyler için AK Parti'ye oy verip sizlerle yatıp kalkanlar var ve asla madde düşkünü olmadığım gibi sizin gibilere de oy vermem. Ülke içindeki yaşamı kapitülasyonlardan beter hale getirdiniz bir de ucundan kenarından hain demeye çalışıyorsunuz, batarsak siz batacaksınız bu kadıncıl siyasetinizden ötürü...

İngiltere'ye nasıl laf ettirmiyorlar görüyor musunuz? Onlar sayesinde Anadolu'yu işgal ettiler bir de vatan millet Sakarya diyor arsızlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 7 Ekim 2020; 11:59:16 >

• tubytube kullanıcısına yanıt

Öncelikle ben siyasi görüşümü paylaşmadım, ülkenin çıkarlarına göre hareket edilmesini yazmışım, sizde bana bu durum utanç vereci birşey olduğunu yazmışsınız. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz siz? Ekonominin kötüye gitmesine sevindiğimimi sanıyorsunuz? Bazı ülkelerin alternatifsiz görülmesi ve buna alkış tutanlar ekonominin kötüye gitmesinden daha büyük sorunlara neden olacak bunu anlamak bu kadar mı zor? Suriyede taviz verilse terör örgütler dibimizde cirit atar, Akdenizde taviz verilse resmen bir işgale göz yumarız, benim bunlara alkış tutmaya niyetim yok. Bazı şeylere katlanmamız gerekiyorsa katlanacağız yapacak birşey yok. Bize birileri zorla benim ürünümü kullanacaksın diye dayatma yapıyorsa bu ticaret değil zorbalıktır.Üstelik daha yeni suriyedeki mağlum terör örgütüne 500M$ destek veren bir ülke yapıyorsa bunu. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 8 Ekim 2020; 18:49:23 >

• quote:

Öncelikle ben siyasi görüşümü paylaşmadım, ülkenin çıkarlarına göre hareket edilmesini yazmışım, sizde bana bu durum utanç vereci birşey olduğunu yazmışsınız. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz siz? Ekonominin kötüye gitmesine sevindiğimimi sanıyorsunuz? Bazı ülkelerin alternatifsiz görülmesi ve buna alkış tutanlar ekonominin kötüye gitmesinden daha büyük sorunlara neden olacak bunu anlamak bu kadar mı zor? Suriyede taviz verilse terör örgütler dibimizde cirit atar, Akdenizde taviz verilse resmen bir işgale göz yumarız, benim bunlara alkış tutmaya niyetim yok. Bazı şeylere katlanmamız gerekiyorsa katlanacağız yapacak birşey yok. Bize birileri zorla benim ürünümü kullanacaksın diye dayatma yapıyorsa bu ticaret değil zorbalıktır.Üstelik daha yeni suriyedeki mağlum terör örgütüne 500M$ destek veren bir ülke yapıyorsa bunu. Nokta.

Bilinçli insanların anlayışına ve dinci olmamama rağmen Allah'a da sığınıp yazdıklarınızdaki inanılmaz karışık ifadelerden dolayı öncelikle sizin gibilerini kınayarak sözlerime başlamak istiyorum. Çıkarcılıktan başlayıp alternatifsizliğe kadar uzanmış ve yine bazı ülkeleri ve insanları ısırmışsınız. Siz daha AK Parti'ye alternatif bir yönetim anlayışı çıkarmadan başkalarına laf ediyorsunuz, yettiniz

Bütün dünya buna inansa, bir inansa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 8 Ekim 2020; 18:52:10 >

• monacomen kullanıcısına yanıt

Xiaomi de çok satıyor Samsung da. Neden onlara engel yok?

• Bildiğim kadarıyla diğerleri Huawei kadar bir başarıya imza atmadılar, Iphone satışlarını geçen sadece Huawei telefonlardı.

ABD’nin uyguladığı ambargoyla da gündeme gelen Çin merkezli teknoloji devi Huawei, Samsung'u geride bırakarak en çok telefon satan şirket oldu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/huawei-en-cok-telefon-satan-sirket-oldu-1754999

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.