|
ABD, Huawei’in Türkiye’deki faaliyetlerinden rahatsız
-
-
Ya dünya da senden rahatsızsa Trump?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
huawei yasaklanırsa şaşırmam
-
Allah sonumuzu hayır etsin , şu önümüzdeki 10 sene çok çetin ve sert geçeceğe benziyor
-
Zebani pompeo bırak peşimizi
-
Ben de rahatsızım başka modem yok gibi huawei veriyor superonline
huwei reklamındaki siyahi adamın ve mavi gözlü kadının adlarını bilen var mı? dans falan ediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 24 Eylül 2020; 19:29:7 > -
Kaan’a sahip çıkın :)
-
ABD kendine baksın bizim ne yaptığımız bizi ilgilendirir. Gönül ister ki altyapımızı kendimiz kuralım ama şuan mümkün değil.
-
Huawei telefonumdan okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei, Türkiye'de binlerce işçi istihdam ediyor. Senin ticari savaşın yüzünden bizim insanlarımız işsizmi kalsın. İnadına gidip Huawei markalı ürünler alırım
Üçüncü dünya savaşının ayak sesleri bunlar ticari kısmı ateşin yakıldığı anlamına geliyor siyasi kısmı ateşin harlanmaya odun atılmaya çalışıldığı anlamına geliyor askeri kısmı ise ateşin üstüne tiner döküleceği anlamına geliyor
macron bile kendisi söyledi dünya 2. dünya savaşından önceki haline döndü
-
Bu dediğin olursanlar kendi aralarında savaşı kazanabilir ama dünyayı kaybederler çünkü nükleere sahip bazı diktatör ülkeler o nükleeri kesinlikle kullanacak.
ülkeler birbirini yenecek ama dünya gidecek...
Ne yapacan f35 mi vermeyecen ekonomiye mi saldıracan birini zaten yaptın diğerine gerek yok özenle ilgilenenler var zati. Anca uzaktan boş boş konuşursun şu şartlar halinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump harbi kafayı sıyırmış
Tramp hep istemese ne olcak turkiyedeki baz istasyonlarinin. %95. İnde huawei cihazlari takili. %5 ise ulak projesi sayesinde yerli cihazlar. Daha modemler telefonlar var ayni şekilde yurtdişi baz istasyonlarindada huawei var önune geçemezler.
ABD hep rahatsız zaten.
Rahatsız olmadıklarında da endişeliler.
Hep bir menfilik durumu var adamlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 24 Eylül 2020; 20:49:20 > -
21.yüzyıldayız ABD artık benim dediğim olacak şeyinden vazgeçse dünya çok daha iyi bir yer olacak.
-
Ahhhaaaa yasak geliyorrrr.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ya dünya da senden rahatsızsa Trump?
|
Burnumuzun dibinde teröristlere binlerce tır silah yolla, kürt devleti kur, parasını peşin ödediğimiz ve ortağı olduğumuz F-35 projesinden bizi çıkartıp uçaklarımızı verme, twitter'dan ekonomimizi tehdit et bunlar yetmemiş gibi utanmadan çık içişlerimize karış. Dünyada ABD kadar şeref yoksunu bir devlet yoktur. |
Huawei telefonumdan okudum
|
ABD hep rahatsız zaten. Rahatsız olmadıklarında da endişeliler. Hep bir menfilik durumu var adamlarda. |
21.yüzyıldayız ABD artık benim dediğim olacak şeyinden vazgeçse dünya çok daha iyi bir yer olacak.
|
Huawei, Türkiye'de binlerce işçi istihdam ediyor. Senin ticari savaşın yüzünden bizim insanlarımız işsizmi kalsın. İnadına gidip Huawei markalı ürünler alırım
|
Bilindiği gibi Iphone cihazlara imei çakılamıyor. Haliyle resmi olarak almadan (2 bin lira kayıt ücreti biliyorum) kullanmak imkansız.
Gel sen Türkiye'ye özel Iphone'a 100 dolar fiyat biç, donanımı maliyet fiyatına sat yani. Zarar et demiyoruz. Zaten bizim için önemli olan tek şey ucuza telefon almak. Hatta satarken kullanıcıdan sözleşme al, tüm kişisel verilerimi ABD hükumetine satıyorum diye. 1 kişi çıkıp itiraz etmez. Hayır ben kendimi tanıyorum. Bedavaya Çin'e vereceğime ucuz Iphone için ABD'ye veririm. |
Rahatsızsa müttefiklerine 5G teknolojisini verecek. Yok öyle tehdit etmek. Aselsan ULAK projesi ile bir yere kadar geldi ama 5G için daha zamanı var... |
sakin ol, huzur var demişsin ama çok huzursuz yorum yapmışsın.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X