Şimdi Ara

### ABD'li komutanın göğsünde ''İnşallah Airlines'' yazısı ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Anadolu Kartalı 2007/2 Eğitim Tatbikatı dün basına açıldı.
    Toplantıya katılan ABD Askeri Ateşesi Albay Charles Schneider’in üniformasının göğüs bölümündeki "İnşallah Airlines" yazısı dikkat çekti.
    Gazetecilerin soruları yanıtsız kalırken, ABD'li albayın göğsündeki brövenin sırrı çözülemedi...
    Aynı börvede ABD bayrağının üzerinde ABD'nin simgesi olan 'kartal' yeralırken, Türk bayrağının üzerindeki 'kurt'un neyin simgesi olduğu da soru işaretleri yarattı...
    Anadolu Kartalı eğitim subayları verilen brifingin ardından tatbikata katılan Türkiye, ABD, İngiltere, Pakistan, Ürdün Hava Kuvvetleri’ne ait F-4, F-16, F-5 ve Tornado uçakları ile NATO’ya ait Awacs uçakları uçuş yaptı.
    Tuğgeneral Özler, tatbikatın gerçek bir harekat ortamını simüle etmeyi amaçladığını belirterek "Burası bir yarışma ortamı asla değildir. Burası bir eğitim laboratuvarıdır" dedi.
    Toplantının ardından büyükelçiler üs komutanlığı hahçcesine çam ağacı dikti. Toplantıya katılan ABD Askeri Ateşesi Albay Charles Schneider’in üniformasının göğüs bölümündeki "İnşallah Airlines" yazısı dikkat çekti.

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/21/son/sontur07.asp

### ABD'li komutanın göğsünde ''İnşallah Airlines'' yazısı ###

• Dikkat ederseniz önceki yaşanan olaylardada buna benzer konuşmalar ve ipuçları verildi, acaba bu amblem neye işaret.
  • İki ülkenin önderliğini yapması hayaliyle konulmuş bir amblem flnmı yoksa saçmalıktan öte gitmeyen uyduruk bişemi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

İki ülkenin önderliğini yapması hayaliyle konulmuş bir amblem flnmı yoksa saçmalıktan öte gitmeyen uyduruk bişemi acaba

valla inşallah yazısı nerden esti bilmiyorum, kurt neyi anlatmaya çalışıyor , konyada olan bir organizazyon var ama ankara yazıyor ?
  • Kurt Osmanlı'nın simgesi
  • Kurt Türklerin simgesi...Bakınız:MHP İşaretleri,Ergenekon Destanı,Asena...
  • maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurt neden soru isaretleri olusturmus ben de onu anlamadim. basbayagi Turklerin semboludur kurt. Milliyet gazetesinin pek milliyetcilikle isi olmadigi birkez daha anlasiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diesel_man

Kurt neden soru isaretleri olusturmus ben de onu anlamadim. basbayagi Turklerin semboludur kurt. Milliyet gazetesinin pek milliyetcilikle isi olmadigi birkez daha anlasiliyor...

Hiç yani. Bozkurt Türk'lerin sembolüdür bunu anlamakta neden zorluk çektiler.
    Kartal da Amerika'nın sembolü işte.

İnşallah airlines nedri onu anlayamadım yalnız.

Zaten kaç gündür bu tatbikat nedeniyle uyuyamıyoruz
    Gündüz yaptıkları pek duyulmuyor da.
    Gece yaptıkları tatbikatta bomba sesleri tatbikat yapılan 3. ana jet üssü ile bizim ev arasında en az 30 km olmasına rağmen çok rahat duyuluyor hem de rahatsız edici bir şekilde.

• lan aklıma yine komplo teorileri geliyor şu gecen bi yerde cıkmıştı haber amerika ırak'a büyük bir hava alanı inşaa ediyordu onla bi alakası olabilirmi size muhtaç deiliz gibisinden veya orayı yapınca size saldıracaz felan...
  • ordaki kurdun yüzü mağsum kartalınki keskin ve alta türkiye ankara yazıyor yoksa ABD asker biz ne dersek onumu yapar diyor
  • kurt türklüğü simgeler oradaki beyaz kafalı kartalda amerikan hava kuvvetlerinin kartalıdır ama bu ne onu çözebilmiş değilim arkadaşlar arasında olan bir olay şaka filan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Haziran 2007; 12:50:07 >
  • ilginç

inşallah airlines hiç bu kadar tuhaf hatta saçma bişey duymadım açıkçası
  • peki amblemdeki musa'nın 6 köşeli yıldızını görebilen yok mu?
  • Sahi, küçük yıldızlarla oluşturulmuş siyonist simgesi var yazının hemen altında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Kurt Türklerin simgesi...Bakınız:MHP İşaretleri,Ergenekon Destanı,Asena...

Asena

@spotlightkid

şu bulut 6 köşeli yıldıza benziyor
  • phososhop
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

peki amblemdeki musa'nın 6 köşeli yıldızını görebilen yok mu?

Gördüm, fakat o 6 köşeli yıldız Hz Musa'nın değil Hz Davut'un mührüdür
  • krtal da kurt'da iki ülkeinn milliyetçilik simgeleride abd nin milliyetçi olabileceğini düşünmüyorum. çünkü abd diye bi millet yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

peki amblemdeki musa'nın 6 köşeli yıldızını görebilen yok mu?

Gördüm, fakat o 6 köşeli yıldız Hz Musa'nın değil Hz Davut'un mührüdür

haklısın davut yıldızıdır o. dalgınlığıma gelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.