Bildirim
ABD PRİZ ÇEVİRİCİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana tavsiyem direk ipad adaptörü alman. 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun. Hem çevirici almazsın, hemde hızlı şarj adaptörü sahibi olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şimdi yurt dışından almanın mantığı kalmayacak hep fazladan para demek oluyor bu da -
2-3 liraya al gitsin kardeş. Ben sürekli kullanıyorum 3 yıla yakındır. Hiçbir sıkıntı yok.
migrosta var hemde yerli malı o zaman onu alayım ben. cihaza zararı olma ihtimali yok zaten bunlarda devre falan yok direk değiştiriyor sadece ucunu değil mi iş şarj cihazında bitiyor zaten -
Aynen öyle,sadece akımı alması için,prize takılan aparatı eklemiş oluyorsun,
Hiçbir zarar ve etkisi yok,
İstediğin marka/model alabilirsin.
Ben 5 sene önce almıştım,hâlâ kullanırım
beyler migrostan 2 tlye aldım priz ucunu tek-iş marka ama telefonu yeni kullanıyorum şarja taktım şarj adaptörü ısındı dokununca ısındığını anlayabiliyorum bu ucuna taktığımdan mı adaptörden mi normal mi acaba ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iki iphone birbirine aktarma
- dizipal ios
- iphone şarj soketi temassızlık
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X