Şimdi Ara

abd vs türkiye kavgaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abd kavgalarına bakıyorum o kadar bireysel silahlanma olsa bilene lavuklar birbirlerine yumruk yumruğa dalıyorlar kavgada ne silah var ne de bıçak

bir de bizim türk kavgalarına bakıyorum bireysel silahlanma her türlü yasak olmasına rağmen kavgaların çoğunluğunda silah bıçak kullanılıyor türkiyedeki her 10 tane kavganın 8 i rahat ölümle veya yaralanma ile bitiyor adam toplama mevzusunu açmadım bilene

ama sorsanız en delikanlı toplum biziz zaten avrupada en çok silahla adam vurulan ülke türkiye bu arada istatistik olarak.

• yumruk yumruğa birisiylen kavga etsen bugün yarına herif kendine yediremez karşına ya silahla bıçakla ya da adam toplayarak çıkar sonra derler neden bizim türk erkekleri kavgadan korkuyor diye kimse delikanlı gibi gelmiyorki kavgaya

• Western filmlerinde bile "Silahsız adama silah çekilmez" kuralını vurgulayıp dururlar.

Gözlüklü birinin yüzüne yumruk sallamazlar...

• Sebep belli , şu anki pek çok kültürel sorunun sebebi ile aynı , köyden kente göç edenlerin önce kenttekiler tarafından ezilip saflığını kaybetmesi sonra da tamamen maddiyat gözetip ahlaksızlaşmasi.
  • Sebebi eziklik başka bir şey değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.