abd vs türkiye kavgaları
abd kavgalarına bakıyorum o kadar bireysel silahlanma olsa bilene lavuklar birbirlerine yumruk yumruğa dalıyorlar kavgada ne silah var ne de bıçak
bir de bizim türk kavgalarına bakıyorum bireysel silahlanma her türlü yasak olmasına rağmen kavgaların çoğunluğunda silah bıçak kullanılıyor türkiyedeki her 10 tane kavganın 8 i rahat ölümle veya yaralanma ile bitiyor adam toplama mevzusunu açmadım bilene
ama sorsanız en delikanlı toplum biziz zaten avrupada en çok silahla adam vurulan ülke türkiye bu arada istatistik olarak.
Batılı kadınların türk erkeğini sevdiği yalanı
bu algıyı kim oluşturmuşsa harbi yalan söylemiş öyle bi avrupalı abd li kadın algısı varki ülkemizde sanki türk erkeklerine hayranlar hepsi vermek için can atıyorlar gibi algı kasıyor bizim toplum
avrupada olsun abd de olsun incelleri bir aralar takip etmiştim herifin öyle bir tipi varki 10/8.5 gibi bir şey adam sevgili bulamıyor türkiyeye gelse herifi mankenlikten iyi para yapar o derece ama herif sevgili yapamıyormuş bu batılı kadınlar türk kızlarından daha fenalar daha kezbanlar ve daha egoistler
türk erkeklerini sevmiyor batılı kızlar bir tek seven kızlar varsa o da asyalı kadınlardır batılı kadınlar türk erkeği çok yakışıklı olsa bilene vermezler baya ırkçılar
zaten lavuklar bize vizde vermiyorlar gelmeyin hesabı misal avrupa türkiyeden 50 kat daha tehlikeli olan latin amerika ülkelerindeki vatandaşlara vize istemezken türklere istiyor misal
bu algıyı kırın batılı kadınlar türk erkeklerini sevmiyorlar.
Kavga korkusu olanlar
benim kavgadan korkma sebebim dayak yemek değil şimdi bir elemanı dövsem ertesi güne adam toplar veya silahla bıçakla karşıma çıkar korkusu var veya direk mevzu anında silah veya bıçak çıkartır korkusu var
bi abd deki kavgalara bakıyorum bireysel silahlanmanın zirve olduğu yerde bilene millet yumruk yumruğa dövüşüyor bir de bizim ülkede silah yasak olduğu halde abd den daha çok silahla adam vuruluyordur.
zaten avrupada silahla adam vurulma oranı en fazla olan ülke türkiye bu arada.
Avrupalılar bana nigger diyor sürekli
ben aslında bulgar göçmeni sarışın mavi gözlü bireyim internette avrupalıların serverlarına girdiğim zaman bana adımı soruyorlardı bende kemal diyordum sonra diyorlardıki nerelisin türküm dediğim an ne kadar avrupalı ile konuştuysam bana direk nigger diyorlardı
sizede hiç nigger dedilermi bir de ben sarışın mavi gözlü olduğum halde bir ton nigger kelimesi işittim daha avrupaya gidemeden bir ton ırkçılığa maruz kaldım.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.457 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic