Şimdi Ara

Kavga korkusu olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim kavgadan korkma sebebim dayak yemek değil şimdi bir elemanı dövsem ertesi güne adam toplar veya silahla bıçakla karşıma çıkar korkusu var veya direk mevzu anında silah veya bıçak çıkartır korkusu var

bi abd deki kavgalara bakıyorum bireysel silahlanmanın zirve olduğu yerde bilene millet yumruk yumruğa dövüşüyor bir de bizim ülkede silah yasak olduğu halde abd den daha çok silahla adam vuruluyordur.

zaten avrupada silahla adam vurulma oranı en fazla olan ülke türkiye bu arada.

• Kavga korkum yok ama 6 yıldır dışarıdan biriyle dövüşmedim. Dövüşmeyi çok seven biri olarak haftada 45 dakika (3 seferden 15 dakika kadar) boks torbasında çalışıyorum. Bıçak da çektiler, silah da. Vaktinde hepsini yaşadım.
  • hocam bende işte o korku çok fazla varya birisi sana silah veya bıçak çekse ne yapacaksın hadi herifi sende silahla vurdun bu sefer devlet seni hapishaneye atıcak keşke abd ye gitmek kolay olsaydı direk giderdim lavukların zencisi bilene bizim türklerden daha mertçe dövüşüyor alimünyüm

• kemalhür K kullanıcısına yanıt
    Biraz teknik bilirsen arkandan "aniden" saldırmadıkları sürece bıçaklanmazsın. Silah çekerlerse başka, susacaksın ya da eyvallah diyeceksin.
  • bıçağa karşı hiç bir şansın yok aynı şekilde silaha karşıda bıçak çekenede silah çekenede silahla karşılık vereceksin anca işte bizim türkiyede bireysel silahlanma olmadığı için böyle kavgalarda kaşarlık ve avratlık yapanlara karşı bir şey yapamıyorsun abd de gerçekten iyi bir ülke orada bu tarz kavgada kaşarlık yapan adam olsa çekip vurup öldürsen sıkıntıya girmiyorsun devlet sen kendini koru diye bir ton hakkın var en basiti bireysel silahlanma var

işte işin en ilginç yanı bizim ülkede bireysel silahlanma yasak olduğu halde hatta ruhsatsız tabanca taşıma ve bulundurma pkklı terörist gibi muamele gördüğün halde mevzuların çoğunun ölümle veya silahtan bıçaktan dolayı çıkan yaralanmayla bitiyor bir de sorsan en delikanlı toplumuz tabi yersen.

• sokaktakilerin %50'den fazlası Neanderthal yani insanımsı.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

bundan sonra korku yok hocam benim sınıfta okulun reisi vardı lavuk bizim sınıf harici çoğu okuldaki öğrencilere zorbalık yapıyordu 2 tane daha arkadaşı aynı şekilde yapıyorladı sokakta dövüşüyorlardı başlarına hiç bıçaklanma ve kurşunlanma olayı gelmedi

bundan sonra bende korkmıyacam bundan sonra ya herro ya merro lavuğun suratına 1 veya 2 tane yumruk koyup yere yapıştırıcam direk korkulun bundan sonra acele faydası yok aga

bu sosyal medyada sürekli bıçaklanan kurşunlanan olayları gördüğümüz için sürekli korkuyoruz ama bundan sonra gerçekten bu korkumu yenicem.

• size direk gordugum biseyden bahsedim

bikac sene once gunduz vakti kurstan cikmistik arkadasla kalabalik bi meydanda yuruyorduk. tam onumuzde 18-20 yaslarinda 1 eleman duruyordu onun yanina ayni yaslarda biri geldi, "senmisin o hayirdir bilader derdin ne" gibisinden tartismaya basladilar. buyuk ihtimalle onceden bi anlasmazlik olmus olay "adres ver lan" noktasina gelmis diye dusunuyorum.

sonra biri digerinin koluna girdi gel lan su tarafa gel goruselim senle diye bi dukkanin onune cekti aniden dovusmeye basladilar. biz yuruyoduk ben yanimdaki arkadasa dedimki dur bi saniye biseyler oluyo dedim. tekrar kafayi o tarafa cevirdigimde daha genc olan digerini bogazina bicak vurmus galiba adam yerde yatiyodu ve bogazindan musluktan fiskirir gibi kan cikiyodu. bicagi atti kacmaya basladi esnaftan kovalayanlar oldu ama cocuk kacti. bizde yuruduk gittik. öldü mü bilmiyorum ama oyle bir kan cikiyorduki kurtulmasi mumkun degil. butun bunlar o kadar hizli olduki 1 dakika bile surmedi.

koca bir hayat yasiyorsun, ailen senin icin bu kadar ugrasiyor yetistiriyor ve sacma sapan bi kavgada bikac saniye icinde ölüp gidiyosun. bu kadar basit yani. tamam hirsizliga saldiriya filan ugrarsin kendini savunursun ama yok trafikte kornaya basmis yok kufur etmis omuz atmis falan sonu boyle bitiyor iste. karar sizin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.