Şimdi Ara

Avrupalılar bana nigger diyor sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aslında bulgar göçmeni sarışın mavi gözlü bireyim internette avrupalıların serverlarına girdiğim zaman bana adımı soruyorlardı bende kemal diyordum sonra diyorlardıki nerelisin türküm dediğim an ne kadar avrupalı ile konuştuysam bana direk nigger diyorlardı

sizede hiç nigger dedilermi bir de ben sarışın mavi gözlü olduğum halde bir ton nigger kelimesi işittim daha avrupaya gidemeden bir ton ırkçılığa maruz kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhür -- 26 Eylül 2024; 18:41:43 >

• avrupa olunca herkes bisey saniyo ama bicogu agir cahil malesef. türküm diyince siz deveyemi biniyosunuz kafaniza fesmi takiyosunuz niye biyigin yok gibi sacma salak sorular geliyo. ama dogu avrupa rusya taraflari filan biraz daha normal turkleri taniyolar uzayli gormus gibi davranmiyolar
  • avrupa olunca herkes bisey saniyo ama bicogu agir cahil malesef. türküm diyince siz deveyemi biniyosunuz kafaniza fesmi takiyosunuz niye biyigin yok gibi sacma salak sorular geliyo. ama dogu avrupa rusya taraflari filan biraz daha normal turkleri taniyolar uzayli gormus gibi davranmiyolar
  • avrupa medeniyeti bi 20-30 yildir kotuleserek yok oluyor

bati icin bir gerileme donemi basladi ve muhtemelen durdurulamayacak
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

hocam ne bileyim çok kötü şekilde ümitsizliğe kapıldım ya suratıma kötü gözle bakmaları sanki düşman görmüş gibi birde onlar gibi sarşın mavi gözlü olduğum halde bana nigger diyorlardı çok sıkıntılı bir yer avrupa

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

inşallah yok olur giderler

• kemalhür K kullanıcısına yanıt
    o yoldalar hocam

hocam merak ediyorum sizede hiç avrupalılar nigger dediler mi ben bile sarışın mavi gözlü olduğum halde zencilerden daha çok nigger lafını işitmişimdir

Beysim Tibuk da hep böyle söyler.
    demediler
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    o yasiyomu hala ya? en son futboldan ofsayti kaldiracam falan diyodu😀
    kalelerin büyütülmesi lazım diyo çünkü kale boyları kural yapıldıktan beri ortalama insan boyu baya uzamış.

hocam bana çok dediler ben artık hani bir söz varya her kim namus şovalyeliği yapıyorlarsa en namussuz odur diye bir söz vardı çok doğru bir söz

her kim hümanizimden ve insan haklarından konuşuyorsa uzak duracaksın en ırkçısı ve en zenofobiği odur benim gözümde çünkü insanlar her zaman kötü taraflarını saklamak için kötü taraflarının tam tersini sürekli söyler

size nasıl ırkçılık yapıyorlardı ne söylüyorlardı ?

ama ben yurtdışına gitmek istersem doğu ülkelerine giderim singapur kore malezya gibi en azından oralarda türkleri seviyorlar bu avrupalılar baya ırkçılar zaten vizede vermiyorlar açık açık belli ediyorlar ülkeme gelmeyin diye.

ben pek oyle insanlarla muhatap olmadim hocam mesafeli davrandim pek bir sey demediler

adamlar bildiğiniz hocam ırkçılık yapmak için doğmuşlar kendilerinden olmayanlara direk ırkçılık yapıyorlar sarışın mavi gözlü olmak bile kurtarmıyormuş onu anladım.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    kale zaten 7 metre falan hocam daha da genislerse basket macina döner artik skorlar 75-80 falan olur mac sonunda.
    beyinsiz olduklari icin oyle hocam asil asagilik olanlar kendileri

rahatsiz olmaniz onlarin hosuna gider bosverin gitsin

zaten nigger amerikadaki zenci kolelere verilen bir isimdir sana nigger demeleri hicbir sey ifade etmiyor

işte o değilde nigger diyip seni hayvan gibi görmeleri benim canımı çok sıktı

• Avrupalı beyaz-üstüncüler Türkleri beyazdan saymıyor, kahverengi ırkız onlara göre. Yıllardır olan birşey.

O yüzden onlara karşı bizden de Türkleri zenci gösterip övünen Karaboğa meme'i çıktı.

Avrupa denen kıta zaten ırkçılık, kibir ve narsisizm temelli oluşturulmuştur, Asya'nın batısı olan bir kara parçası neden ayrı kıta olsun?

Kendilerine sınır çizip dışında kalan herkese barbar, ezik demek için oluşturulmuş sosyo-kültürel tabanlı bir kıta.

Hatta kafkas sınırlarında hangi ülkeleri içeri aldıkları haritadan haritaya değişir. AB ve esnetilen göç kuralları onların sonu olacak.

Onlar daha ortadoğu çoğunluklu hale gelince kim ortadoğulu görürüz :)

• Ninova konusu sandım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.