Şimdi Ara

Avrupalılar bana nigger diyor sürekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    salla hocam malsiniz de gec

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt

hocam yine abd toplumu iyi oraların serverına girdiğim zaman çok ırkçılıkla karşılaşmadım ama avrupa çok fena yermiş hemde çok

bizim türk medyalarında forumlarında avrupalıları millet sürekli övüyor iyi insan olarak lanse ediyorlar ama gerçekte bu lavukların çoğu ırkçı türk düşmanı bir tanesi bilene türkler hakkında iyi bir önyargıya sahip değil bu avrupadaki mülteciler avrupalılara çok iyi yapıyorlarmış inşallah küresel ısınma artarda daha çok ülkelerine ortadoğulu zenci gider oraları daha kötü hale getirirler inşallah

bizim her konuda avrupalıları savunan mallarada gülüyorum çok eziksiniz diyorum benim gibi sarışın mavi gözlü olan elemana bilene nigger diyorlarsa diğer türkoları hiç düşünemiyorum

ama inşallah yakında bu avrupa tamamiyle yok olup gidecek bir yer olur inşallah.

• "Sarışın, mavi gözlüyüm" demiyor musun?

• Mobidik kullanıcısına yanıt

görüyorlar zaten tipimi bu rastgele chat siteleri varya oralarda takılıyorum bazen boş zamanlarımda ilkten anlıyamıyorlar sarışın mavi gözlü olduğum için onlardan zannediyorlar ama ismimi ve memleketimi söyleyince direk nigger diyip suratıma düşman görmüş gözüyle bakıyorlar

birisi annemi bacımı babamı kesse biçse bunu yapan lavuğa ben öyle bir şekilde düşman görmüş gibi bakamam nasıl bi nefret var içlerinde keşke ruslar bunlara nükler bomba atsa hiç acımam.

• kemalhür K kullanıcısına yanıt

Avrupalılar ABD'lilerden çok daha ırkçı. Günlük hayatta belli etmiyorlar ama akşam PC başına oturunca full neo-nazi'ye dönüşüyor bir kısmı.

Ping sorunu çok olmayan MMO tipi oyunları genelde ABD serverında oynarım, insan etkileşimi ve dostluk çok daha iyi.

• Beş para etmez insan topluluğu. 80 yıl önce dedeleri birbirlerini canlı canlı yakıyordu, diğer kıtadaki insanlara işkence, mal kaçırma, soykırım yapıyorlardı hemen unuttular tabi hak hukuk adalet hep onlarda sanki
    Avrupa'nın sadece şuan ki yönetim-adalet anlayışına hayranım kendi ülkelerine ve halklarına önem veriyor. Bizim Türkler de yüzyıllar boyunca hakim sürdüğü topraklarda ki insanlara zalimlik soykırımlık yapmamış atalarına laf atsın
    Hiç canını sıkma kardeşim diğer sunucularda oyna çoğu a*tal zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viyana kapılarını titrettiğimiz için var bi karın ağrıları. hadi onlar osmanlı düşmanı anladık da, bizim bazı cehapeliler neden osmanlı düşmanlığı yapıyor onu anlamadım.

Mona Müzikyoutube
    https://www.instagram.com/ulucinarmuzik/ https://www.twitter.com/ulucinarmuzik https://www.facebook.com/UlucinarMuzikYapim
    https://www.youtube.com/watch?v=tHScItqs3k0
  • Hocam gercekten sarisin mavi gozlu musunuz, pek inanasim gelmedi de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine bi türk kendini beyaz sanıp zencilerden farklı/üstün olduğu yanılgısında. hayır değilsin. sen beyaz değilsin. kendini beyaz sanmaktan vazgeç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 27 Eylül 2024; 6:3:31 >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

tarihle alakası yok eğer tarihle alakası olsaydı bugün türkler ve diğer ortadoğulular yerine almanlar ve ruslar sürekli ırkçılığa maruz kalırlardı avrupalıların çoğu genel kültür konusundan çok cahiller abd toplumundan birazcık daha kültürlüler o kadar ama baya cahiller bu avrupalılar bizi aşağı ırk olarak gördükleri için ırkçılık yapıyorlar.

öncesinde avrupada yaşayıp sonra abd ye göçenlerin çoğuda öyle diyor avrupada çok fazla ırkçılığa maruz kalırken abd de hiç kalmadım diyorlar keşke abd ye gitmek kolay olsaydıda hocam gidebilseydik ne bileyim türklere her şey çok zorlaştırılıyor

bir de bizim türkler abd ye gitseler çoğu çalışkan ve illegal iş yapanların sayısı bir hayli az hakkı ile kazanıp oradan karı kız bulur hayatı yaşarım kafasında çoğu ama işte bizim türkolara vize vermiyorlar.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

benim amacım üstünlük değil hocam benim gibi bembeyaz tenli sarışın mavi gözlü elemana nigger demeleri hoşuma gitmedi eğer türklerin çoğu o nigger dedikleri gibi olsa şu an avrupa diye bir yer kalmazdı

turkleri esmer irktan sayan biri ya antropoloji cahilidir ya da yunanlari italyanlari ispanyollari da ayni irktan olarak degerlendiriyordur

• Camel de sende daha havalı durur

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

ben onu bunu bilmiyorum da hocam algı kurbanı olduk avrupalılar için bu kadar bizim türk medyalarında forum sitelerinde ve sosyal medyada iyi algı yapılmasaydı bunların hiçbirini yaşamazdım yaşayarak deneyerek gördüm gerçeklerin çok farklı olduğunu bana güzel bir tecrübe bıraktı

• kemalhür K kullanıcısına yanıt

arkadasım senin mavi gözlu beyaz tenli olman seni etnik olarak BEYAZ yapmıyor. etnik olarak beyaz değilsen niggersın zaten. beyaz olmak bir ırk/etnisite. ten rengi değil

Onlar Avrupa kıtasında olduğu için beyaz sayılıyor. Ten rengini çok sallamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kitaya gore irk ayrimi yapilmaz hocam

bogazi gecince insanlar baska bir irka donusmuyor

ayrica cogu ulkede ortadogulular ve kuzey afrikalilar da yasal olarak beyaz sayiliyor

Biliyorum bence de saçma da, bu neo-nazi/white pride tiplerdeki algı o şekilde.

Avrupa kökenli ve Hristiyan olman da şart. White pride logosunda haç var zaten.

Yoksa Japonlara da sarı ırk diyorlar ama ten olarak Avrupalıların çoğundan beyazlar.

Belli kalıplara uyman gerekiyor yani onların kafasında. Ten rengi falan çok önemli değil gibi.

Yoksa benim Lübnan kökenli tanıdığım bir hocam vardı, sarışın mavi gözlüydü Arap olmasına rağmen.

avrupadaki her millet de birbirine benzemiyor ki zaten

italyanlar yunanlar ispanyollar falan levantlılardan türklerden kafkasyalılardan farklı değiller

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.