|
Bildirim
Kim ne derse desin Apple'in o kadar zorunlu kısıtlı sisteme dayatması, Google'in bütün verilerini sattığı bu devirde Huawei ye yapılan büyük bir haksızlıktır. Kullanıcılara da yansıdı bu
|
Kim ne derse desin eğer Huawei'ye ABD tarafından müdahale edilmeseydi cep telefonu pazarında daha rekabetçi bir hava hakim olacaktı. Huawei başı çekerek diğer Çinli üreticilere de daha fazla güven verip Apple gibi firmaları rekabet yüzünden daha yenilikçi olmaya zorlayacaktı. Şu an Apple nerdeyse her sene aynı telefonu çıkarıyor ama kimse bu durumdan gocunmuyor. Neden? Çünkü karşısında onu doğru düzgün zorlayacak bir rakip yok. Huawei'ye engel olunmasa Samsung ile birlikte Apple'a karşı çok iyi bir alternatif olacaktı ve bu da hem sektör için hem de biz tüketiciler için çok iyi olacaktı. |
Daha da büyür umarım.
Mükemmel iş yapıyorlar Abd'ye kucaktan bağlı olmasak adamlar 5G'yi kursağımıza kadar döşemişlerdi. Hala bekliyoruz 5G gelecek diye, sırf Abd sevdamız yüzünden |
Sıradan çinko karbon pil vatandaşların devletlerin politikalarına etki edebileceklerini sanarak teknolojiden mahrum geçirdikleri bir gün daha :)
-Intel İsrail ve Suudi Arabistan'a destek veriyor ama nedense Abd şakşakçılığında mangalda kül bırakmayanlar konu Yemen ve Gazze'de öldürülen çoluk çocuklar olunca kafalarını kuma gömmeye devam ediyorlar- |
O zaman ne farkediyor bizim için ha Abd dinlemiş ha Çin dinlemiş. Neden teknolojiden eksik kalıyoruz 4 senedir. Sonuçta her türlü dinlenen ve izlenen biz olacağız. Amd ve Intel'in tüm nesillerinde ardının CIA için otoban olduğunu biliyorsak ha o dinlemiş ha bu dinlemiş, ne farkeder :) :) Abd'ye kucaktan bağlı olduğum için 1990 sonrası İsrail yerine bölgesel güç olmamı sağlayacak elime geçen yüzlerce fırsatı tepmişim Bu kadar başımı okşatıyorum ama bana hala 5g'yi veya Starlink'i bile getirmemiş bana O zaman neden hala ardımı Abd'ye vereyim Gider alırım Çin'den. Nasıl olsa bizden olacağı yok. Bari olandan mahrum kalmayayım Yapay zeka ve teknoloji dönemindeyiz ama üretici gücümüz olacak gençlere 5G'yi bile sunamıyoruz lan Böyle sömürge ülkesi mi olur. Batı eski sömürgelerini sömürürken bize yaptığından daha fazla teknoloji transfer etmiştir Hava kuvvetlerimizin son 30 yıllık aklı über züber komutanları "yaa arkadaş önümüzdeki dönem bütün ama bütün jeopolitik çatışmalarımız batı ile olacak. E o zaman bu adamlar bize füze ve uçak vermezse ne yaparız, acaba deniz kuvvetlerimiz gibi biz de yerli ekipman işine mi girsek" diyememiş. Ben bunların öngörüsüzlüğünü yüzünden 4 senedir 5G'ye geçememişim. Sıradan çinko karbon pilden yapılma bizim günahımız ne o zaman :) :) |
Hahahah. Güvenlikten yani, vallahi mi :) :) Neyse iyi güldürdün. Kesinlikle güvenlikten izin vermiyorlar dostum. Kendileri dinleyemeyeceği için değil, asla yani :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 31 Aralık 2023; 21:59:37 > |
Aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hahahah. Güvenlikten yani, vallahi mi :) :) Neyse iyi güldürdün. Kesinlikle güvenlikten izin vermiyorlar dostum. Kendileri dinleyemeyeceği için değil, asla yani :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Ocak 2024; 0:17:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kim ne derse desin eğer Huawei'ye ABD tarafından müdahale edilmeseydi cep telefonu pazarında daha rekabetçi bir hava hakim olacaktı. Huawei başı çekerek diğer Çinli üreticilere de daha fazla güven verip Apple gibi firmaları rekabet yüzünden daha yenilikçi olmaya zorlayacaktı. Şu an Apple nerdeyse her sene aynı telefonu çıkarıyor ama kimse bu durumdan gocunmuyor. Neden? Çünkü karşısında onu doğru düzgün zorlayacak bir rakip yok. Huawei'ye engel olunmasa Samsung ile birlikte Apple'a karşı çok iyi bir alternatif olacaktı ve bu da hem sektör için hem de biz tüketiciler için çok iyi olacaktı. |
|
|
O zaman ne farkediyor bizim için ha Abd dinlemiş ha Çin dinlemiş. Neden teknolojiden eksik kalıyoruz 4 senedir. Sonuçta her türlü dinlenen ve izlenen biz olacağız. Amd ve Intel'in tüm nesillerinde ardının CIA için otoban olduğunu biliyorsak ha o dinlemiş ha bu dinlemiş, ne farkeder :) :) Abd'ye kucaktan bağlı olduğum için 1990 sonrası İsrail yerine bölgesel güç olmamı sağlayacak elime geçen yüzlerce fırsatı tepmişim Bu kadar başımı okşatıyorum ama bana hala 5g'yi veya Starlink'i bile getirmemiş bana O zaman neden hala ardımı Abd'ye vereyim Gider alırım Çin'den. Nasıl olsa bizden olacağı yok. Bari olandan mahrum kalmayayım Yapay zeka ve teknoloji dönemindeyiz ama üretici gücümüz olacak gençlere 5G'yi bile sunamıyoruz lan Böyle sömürge ülkesi mi olur. Batı eski sömürgelerini sömürürken bize yaptığından daha fazla teknoloji transfer etmiştir Hava kuvvetlerimizin son 30 yıllık aklı über züber komutanları "yaa arkadaş önümüzdeki dönem bütün ama bütün jeopolitik çatışmalarımız batı ile olacak. E o zaman bu adamlar bize füze ve uçak vermezse ne yaparız, acaba deniz kuvvetlerimiz gibi biz de yerli ekipman işine mi girsek" diyememiş. Ben bunların öngörüsüzlüğünü yüzünden 4 senedir 5G'ye geçememişim. Sıradan çinko karbon pilden yapılma bizim günahımız ne o zaman :) :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Ocak 2024; 9:36:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
abd ile huaweinin arasını resmi olarak yapmamız lazım, gerçekten huawei çok özel ve sürekli gelişen bir marka bunu engellemeye çalışmak yerine birlikte hareket etmek daha iyi olur herkes için kaldı ki bu olmasa da huaweii yolunu bulacak gibi |
|