Şimdi Ara

abdden makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu isi birazda olsa profesyonel yapma gayretindeyim. Kurs,sertifika vs pesinde kosacagim tabi makineyi aldiktan sonra ha profesyonel olarak yapamasam da yine de kaliteli bir makine alma derdindeyim.turkiye fiyatlari malum burdan almayacagim abd firsati dogmuskende hemen hemen yari fiyatina gelecek sekilde almayi dusunuyorum.Cok fazla bilgim yok yalniz makineler arasi fark nedir ne degildir tam anlamam. Only body ya da lenslerle farketmeksizin onerecegini her turlu markaya acigim.simdiden tesekkurler

Edit; 1000dolar sinir

Simdilik secenekler nikon d7000,nikon d5300,sony nex 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus49 -- 17 Şubat 2015; 0:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nikon d810 alin, filmmaker kit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Nikon d810 alin, filmmaker kit

Kusura bakmayin fiyat sinirini ekledim saniyordum,1000dolar sinirim var malesef

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tavsiyeler icin sagolun,ancak sizde takdir edersiniz ki sadece body alinca lens vs bana pahaliya patlayacak,toplami 1000dolari gecmemeli hocam kesinlikle, aklimda d7000 var tavsiye eder misiniz

• yoğunlukla ne çekeceksiniz? portre mi? manzara mı? kuş böcek aslan kaplan mı? yada düğün fotoğrafçısı mı olmak istiyorsunuz mesela?

bunu bilmeden sağlıklı tavsiye veremeyiz.

vahşi yaşam çekecekseniz 7d en iyi tercih olacakken portre, manzara vs çekecekseniz d7100 daha iyi olabilir mesela. yada video özelliklerini de devamlı kullanacaksanız 70d çok güzel bir tercih olur.

bir de bu iş biraz duygusal bağ işidir, elinize aldığınızda hangisi daha iyi hissettiriyorsa o markaya yönelmek daha iyi olur.
  • widf kullanıcısına yanıt
    D3100 deneyimim var kullandim bir sure ancak acemice,onceligim gazetecilik amacli daha cok eylem miting alanlarinda cekilecek fotograflar,diger yandan ozellikle portre calisacagim ve manzara fotograflari da cekmeyi seviyorum ama oyle gidip emirganda cicek cekeyim yok su kelebek cok guzelmis tarzinda fotograflar cekmiyorum ve sevmiyorum, daha cok kullanim alanim eylem,miting alanlari,portre,manzara

Acikcasi aklimda d5300 ve d7000 var 800dolara falan patlayacak toplam hepsi ki bu benim icin daha iyi olur kenarda 200dolar ek butcem kalir baska seylere

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    eylem,gösteri,miting fotoğrafları çekeceksen öncelikle taş gibi bir gövdeye ihtiyacın var, suya,toza,gaza dayanıklı olacak. malum burası Türkiye en ufak bir eylemde polis hemen TOMA dan su sıkıyor,gaz atıyor. coplar,taşlar falan derken makinen haşat olur.
    suya,toza,gaza dayanıklı,taş gibi body ve lensleri ucuz,ama Türkiye de pek tutulmayan bilenmeyen bir makine var. onun adı pentax k-5.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Turkiye 2,el piyasasi gayet uygunmus abd den 0 almaya degmez gibi temiz 2,el bulunur. Peki ya portre ve manzara cekimleri icinde onerir misiniz bunu

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    zaten tam manzara makinesidir. çünkü çok farklı renk canlılığı var. yeşil,mavi ve kırmızı renkleri çok hoş.http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk5/12
    bu renk ve iso karşılaştırmasını inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız. nikon d7000 in renkleri çok soluk.
    portre de de çok iyidir özellikle sb. yüksek konstrat siyah beyaz potreleri çok hoş.

donanımhaber in pentax tanıtımı
    http://www.donanimhaber.com/fotograf-makinalari/haberleri/Pentaxin-yeni-nesil-fotograf-makinelerini-konustuk.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 17 Şubat 2015; 1:58:16 >

• O paraya alabileceginiz en iyi makine d5200+35mm lens olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Amerika olayı çok da mantıklı değil, paralel ithalat cihazlar burada çek kupon hemen hemen aynı fiyata mal edilebiliyor, ne olursa olsun iki sene Türkiye garantisi oluyor... Shutter ı fazla olmayan ikinci el bir d7100 tavsiye ederim ben de bu fiyat aralığı için, saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.