Şimdi Ara

Abdden mi Trden mi almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar müh. okuyorum.oyun olarak dota pes wow gibi oyunlar oynarım ama öyle çok oyun cihazı olmasına gerek yok biraz şık ve ağır olmasa güzel olur.gerçekten hızlı bi cihaz istiyorum.ssdli cihazlara bakıyorum daha cok. yakın zamanda akrabam abdden gelicek.sizce amerikadan mı almalıyım türkiyeden garantili bişey mi almalıyım??.en fazla 3000 civarı kadar bütçem var.

şu cihaz çok dikkatimi çekti aradığım herşey var aslında ama mesela 16gb ram yerine 8gb ram olsa 256gb ssd yerine 128lik olsa yanına mesela 500gb hdd olsa tam aradığım şey oluyor.dokunmatiğe filan gerek yok hiç.

http://www.amazon.com/N550JK-DB74T-Full-HD-Touchscreen-Laptop-Aluminum-Body/dp/B00LO3K002/ref=pd_sim_sbs_pc_4?ie=UTF8&refRID=1GMNG2TN9SH96SPQ54AS#productDetails

trdeki araştırdığım n550 modelerri hep 1tb ssd siz filan.

yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum

• Bende bu modelin ssd olanını arıyorum kendimiz takabiliyoruz ama garanti dışı kalıyorhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9734 şunu düşünüyorum
  • yetkili servise taktırırsan garantiden çıkmıyor biliyorum.

Beyler şu cihaz hakkında ne dersiniz? Çok iyi birşeye benziyor.Böyle bir modelin oldugunu bilmiyordum 1tb hdd+250gb ssd fiyatta alınabilir duruyor.googleda bu modeli pek bulamadım ürün güvenilir mi acaba?? öyleyse ciddi düşünücem.cihaz için yorumları bekliyorum

http://www.amazon.com/Asus-N550JK-DS71T-Multitouch-Windows-Keyboard/dp/B00LF9D7I2/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1408278619&sr=1-3&keywords=ssd+i7#productDetails

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bo[Q7] -- 17 Ağustos 2014; 17:10:27 >

• Yapmayin arkadaşlar amazon saticilarinin çoğu trye göndermez hadi gönderdi bi de onun vergisi var onu nasi odeyeceksiniz heyecan aramayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo[Q7]

arkadaşlar bilgisayar müh. okuyorum.oyun olarak dota pes wow gibi oyunlar oynarım ama öyle çok oyun cihazı olmasına gerek yok biraz şık ve ağır olmasa güzel olur.gerçekten hızlı bi cihaz istiyorum.ssdli cihazlara bakıyorum daha cok. yakın zamanda akrabam abdden gelicek.sizce amerikadan mı almalıyım türkiyeden garantili bişey mi almalıyım??.en fazla 3000 civarı kadar bütçem var.

şu cihaz çok dikkatimi çekti aradığım herşey var aslında ama mesela 16gb ram yerine 8gb ram olsa 256gb ssd yerine 128lik olsa yanına mesela 500gb hdd olsa tam aradığım şey oluyor.dokunmatiğe filan gerek yok hiç.

http://www.amazon.com/N550JK-DB74T-Full-HD-Touchscreen-Laptop-Aluminum-Body/dp/B00LO3K002/ref=pd_sim_sbs_pc_4?ie=UTF8&refRID=1GMNG2TN9SH96SPQ54AS#productDetails

trdeki araştırdığım n550 modelerri hep 1tb ssd siz filan.

yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum

benim abimde asus ultrabook var 256 gb ssd disk dolmaya başladı inanılmaz yavaşladı ama öncesinde de inanılmaz hızlıydı tabi ssd istiyor ve oyunda oynuyorsan mutlaka en az 500 gb olmak üzere bir hdd ile birlikte ssd li bir model alırsan muhteşem performans alırsın. Uzun vadeli bir pc olsun da diyorsan U serisi işlemcilerden uzak dur pil ömrünü uzatıyor ama performanstan ödün veriyor ilerde oyun oynarken sıkıntılar yaşayabilirsin. (tabi yüksek grafikli oyunlar için). Ayrıca Eğer amerikadan getittirirsen garantili oluyorsa amerikadan al ama garanti olmuyorsa bence bulaşma çünkü pc de garanti önemli bence ama tabi karar senin kardeş.

iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Yapmayin arkadaşlar amazon saticilarinin çoğu trye göndermez hadi gönderdi bi de onun vergisi var onu nasi odeyeceksiniz heyecan aramayin

Akrabam getiricek diyorum amerikadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamil8189 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam aydinlattigin icin. Bende 1tb + ssdli modellere bakıyorum daha cok zaten. Biraz daha beklesemmi diyorum sürekli ssdli yeni modeller geliyor yılbasinda kampanyali bisi denk gelirse oyle de yapabilirim kararsızım suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bo[Q7] kullanıcısına yanıt
    ya tabi elinde bi pc var ve şuanda seni götürüyorsa acil bi durumun yoksa beklemekte fayda var modellerin değişmesi açısından dolar euro da zaten daha fazla oynamaz muhtemelen en fazla 10 kuruş olabilir belki yılbaşına kadar diye umuyorum hatta biraz düşebilirde. Kısacası bekleyebilrsin bence durumun müsaitse ama ben çalışıyorum ve elimdeki pc artık götürmüyor hatta götürmüyor dediğim pc nin sıfırı da 2000 civarı şuan ama Dell işte randıman vermedi bende 1 2 haftaya yeni pc alıcam muhtemelen de z510 59 413189 serisi ama tam karar veremedim.

iyi forumlar...

@Bo[Q7]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.