Şimdi Ara

Abdoulaye Ba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum bu adam nasıl 97 kilo. Kollara bacaklara bak. 97 kiloysa 93ü .... heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Olum bu adam nasıl 97 kilo. Kollara bacaklara bak. 97 kiloysa 93ü .... heralde

1,97 boy var hocam adamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum her oyuncunun iyi oynadığı dönemler olur ama bunu genelleyemedikçe bişey ifade etmez. Bence bu macta tek artısı duracağı yeri ilk kez bildi ve güzel oynamıs gibi göründü. Ba hiçbir güçlü forvete yada hızlı forvete karsı basarılı olamaz hatta ve hatta oyunu tek kale oynamadığımız çoğu maçta bireysel hatalarıyla bizi bitirir.

• Acaba büyü mü yaptırdı
  • Fabiano'nun kendini düzelttiği falan yok. Adam topu kornere tokatlamayı falan bilmiyor. Çıkardığı top her zaman bizim ceza sahası içine düştü. Şanslıydık ki düştüğü yerde stoperimiz vardı. Çöpün teki.
  • Adam terrt çıktı rıza baba..

• Adam neredeyse her topa müdahale etti, ligdeki en iyi stoper. Porto bu oyuncuyu bize nasıl verdi, anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Biraz zayıf ve dengesiz gibi gelse de gözüme Alves'den iyi oynuyo.

zayıf futbolcuların kas sakatlığı yaşama riski daha düşüktür neden herkeste zayıf adam kolay sakatlanır algısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Güzel adam da çok zayıf ya. Sürekli sakatlanma riski var. Bir deri bir kemik az yemek yedirsinler.

zayıf futbolcuların kas sakatlığı yaşama riski daha düşüktür neden herkeste zayıf adam kolay sakatlanır algısı var

önceki alıntı yanlış kişiye oldu
  • Alves'in ilk 11 şansı zor artık.Hazırlık maçlarında herkes yerden yere vururken ben BA bu takımın as defansı olucak demiştim sağolsun yamyam beni yanıltmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Sakatlığı nerde çıkardın ki,ben sakatlıkla ilgili bişey demedim.
  • Alvesi bonservizsiz portoya yollasınlar bunun bonservisini alsınlar yada aziz yıldırım versin teamviewer ben yaparım
  • Adam hayatımda gördüğüm en rahat stoper. O hataları da rahatlığından yapıyor. maç boyu 9/10 luk performans sergiliyor, bir anda 1/10 luk bir hata yapıyor
    Daha güvenilir olmalı. Yoksa beni en çok şaşırtan adam oldu geride kalan zamanda.
    Bir özelliği de oyunu çok iyi daraltıyor. Takım ataktayken orta sahaya kadar çıkıp dönen topları kazanıp atak tazelemede etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Oynadığı 6 mactada FB gol yemedi

neden 5 değil 7 değil de 6 maç

Uuuu beybi 7.maçı gs maçı olucak 7-0 1911 yılı 6-0 lık maç 2002

20-2=18

19-11=8

18-8=10

10= 2√5

Bu hesaplarima gore ligi 80 puanla şampiyon önümüzdeki gs maçını ise 3-0 kazanicaz

10= 2√5

/>

• Adamı yazın gömmeyen yoktu forumda ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

Alvesden 10 kat daha iyi uche gibi

Uche ile tek ortak noktası rengi Uche bu yorumu okusam kahrindan ölür. Dün iyi bir maç çıkardı Alves in yerine hertürlü oynar ama iyi bir stoper değil. Bekir ayarında bir stoper. Baskı yediğinde soğukkanlı olamayan adamdan iyi stoper olmaz.

• quote:

quote:

quote:

üstte yazdım kardeş yanlış alıntı yaptım krone nickli arkadaşı alıntılayacaktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

üstte yazdım kardeş yanlış alıntı yaptım krone nickli arkadaşı alıntılayacaktım.

Tamamdır,özür.Okumamıştım.

• son maçta yine klasik savunma arkasına top atıldı.adam kontrol edene kadar uzun bacağını bi soktu aldı topu işte dedim aradığımız kan bu.olay bu.genelde ara paslarında kjaerin önünden top geçiyor kjaer bakıyor ama ba her topa müdahale etmeye çalışıyor
  • HereDity kullanıcısına yanıt
    bende çok begenmedim ayagına gelen topları dan dun vurdu direk rakibe verdi kazandıgı topları. 2 li mücadelerde kötü hava toplarında boyundan doalyı iyi gibi.eskişehir maçında yedigi bi çalım var akılalra zarar ba iyi bir stoper degil rotasyonda kullanılabilir . klasik beşiktaşlı abartması yapmayın adama lütfen gerçekci olalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.