< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Abdülkadir Uraloğlu'ndan yeni açıklama: Instagram bugün de kapalı (5. sayfa)
-
-
bravo çözmüşsün beni. ifşa ettin. çok utandım. :)
-
Muasır ve gelişmiş medeniyetlerin seviyesinden çok uzaklaştık birileri sayesinde. Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarını erişime kapatmayı yıllardır yapıyorlar gerçi. Bir ara Youtube, Facebook, Twitter falan da engellenmişti. Rezalet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir filistinli israilliler tarafindan iranda öldüruldu ve bunun sonucunda turkiyede instagram tamamen keyfi olarak araptan cok arapci siyasal islamcilar tarafindan kapatildi.
Şaka gibi ama degil. Bildigin diktatörlük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anafartalar- -- 6 Ağustos 2024; 19:56:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır kanka kendimden biliyorum 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abdülkadir Oraloğlu.Adamın adını okuduktan iki saniye sonra çorap kokusu alıyosun...
-
Tüh ya bugün de millete zamanında "iki kilo soğan için memleketi sattınız" diyip şimdi "instagram kapatılsın" diyenlere püsküren influencer kızcağızımız aç kalacak. Tüh tüh tüh Yasakçı zihniyete karşıyım ama şöyle varlıkların kıvrandığını görmek de ayrı bir keyif be.
Bir de takip ettiklerin neyi beğeniyor ve takip ediyorsa onları da öneri olarak çıkarıyor sanırım. Mesela önüme düşen skeç tarzı videoya bakıyorum altta beğenen kişierden arkadaşlarım olmuş oluyor veya takip eden.
Bilmem, sen söyle ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizde yedik dediklerini makarnasiz kaldin anlasilan,yassakci zihniyete karsiymis,arkadas siz ortacag zihniyeti teknolojiden yoksun oldugunuz icin adamlar vpn gibi özellikler gelistirmis,sen cölde deve sidigi icmeye devam ed :))bolcada yalan söyle bakarsin cennete girebilir 4 huriyede sahib olursun :)))
-
Bu modemden mi ayarlı (ben mi ayarladım hatirlamiyorum) yoksa iss default olarak merkezden kendisi mi ayarlamıştır?
Instagram'ın pamuk elleri bir türlü cebine gitmiyor anlaşılan.😁
Yurtdışından a.verişi bitirdiniz,
çinden 1 dolara alıp 10 dolara satan esnafa domalalım diye,
instagramı yasakladınız,
sırada ne var!
kuzey kore,iran,venezualladan gibi ülkelerden ne farkımız kaldı.
Tek adam ve yasaklar ülkesi olduk.
Yazıklar olsun!
Allah belanızı versin!
-
Araplar kutsal bir ırk ve Arapça kutsal bir dil lütfen!
Bildiğim her iss kendi dns adresini kullanıyor. O yüzden ayarladır. Benim Netspeed de aynı şekilde ayar yapmadan giriş yapıyor yer yere.
Potansiyel Akp li..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X