İktidari ayakta tutan güçlerin modasi geçmis silahlarinin değişen kasalariyla yapacaklari propagandayi yeriz ama reisi yedirmeyiz. buda böyle biline.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abdülkadir Uraloğlu'ndan yeni açıklama: Instagram bugün de kapalı (6. sayfa)
-
-
Arkadaşım anlayışında kıtlık var galiba. Zamanında milletin oy tercihini eleştirip aynı yasakçı zihniyet kendisini, kendi çıkarını hedef alınca öten bir akepeli sosyal medyacı vardı, onu eleştiriyorum ama kapasiten almamış belli ki beni akepeli, yasakçı yobaz ilan etmişsin. Instagram yasaklama haberlerinin ilk açıldığı konulara ve benim yazdığım yorumlara bak bakalım yasakçı zihniyetten miymişim değil miymişim? O zaman belki utanırsın bu yazdıklarından. Daha ağır şeyler yazmak isterdim ama zaten yazdığın şeylerin adresinin yanlış olduğunu bildiğimden bunlara aldırış etmiyorum. Yazdıklarınla alakam bile yok. İnançlı bile değilim, deve sidiği, hurafeler vs sallamışsın benim hakkımda ama alakam bile yok. Kardeş mümkünse tanımadığın insanlar hakkında en azından elinde sağlam bir veri seti olmadan sallayıp durma, rezil olup utanmak zorunda filan kalırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eziyetin tadı alındı, bırakılmaz, insanlar da dünden razı, tamamdır diyor. Düzgün, iyi bir ücretli VPN hizmeti alın, belli ki seçim yapılana, gözler açılana kadar lazım olacak, uğraşan VPS de kurabilir, o da seçenek. Seçimler olana, uyanış gerçekleşene dek bol bol kriz çıkartılacak, problem yaratılacak, koca ülke sürünecek, cebelleşecek, bitmez mesele. İşimiz gayet zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Instagram da Atatürk'e hakaretler ve küfürler edildiğinde de İnstagram kapatılmasın diyecekmisin? Adalet nerede peki? Pkk askerlerimizi şehit ediyor, onları da temizlemeyelim o zaman? Az biraz milliyetçi olun arkadaş, Instagram kim ki senin devlet adamlarının mesajlarını silebiliyor? Türkiye cumhuriyeti çok büyük bir ülkedir, maalesef 200 yıldır sizin gibi ezik tiplerin yüzünden geri kaldık. Bu kadar Batı yalakası olmayın artık, "onlar hakkımızda ne düşünür" diye düşünmeyi bırakın artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elma ile armudu karıştırmakta ve olayları çarpıtmakta üzerinize yok gerçekten...İnstagram neden kapatıldı sanıyorsunuz siz ? Terör örgütüne konuyu nasıl getirdiniz ? Üstelik bu terör örgütünün ayaklarına kırmızı halı serip methiyeler dizen bu iktidarın ta kendisiyken ! Yüce Şehitlerimize kelle diyen kimdi ? Bebek katili haine sayın diyen kimdi ? Oy devşirmek için Osman Öcalan'ı Devletin Tv'si TRT'ye çıkartıp hain öcalan'ın mektubunu okutarak oy isteyenler kimlerdi ? Şehit aileleri kime neden 3 kuruşluk dava açtı ve kazandı ? Siz hangi Milliyetçilikten bahsediyorsunuz ? Sizlerin Milliyetçiliği buysa vay haline Memleketin! Cumhuriyet kazanımlarını satan, satılmadık neredeyse Vatan toprağı bırakılmayan bir dönemde 200 yıldır geri nasıl kalınıyor acaba? 22 yıldır Cumhuriyet Kazanımlarını satarak yiyen bir iktidar Türk Milletini Ve Türkiye Cumhuriyetini çok geriye götürdü deseniz doğru olurdu! Para ile Vatandaşlık satarak ülkemize milyonlarca sözde sığınmacı (İstilacı)ve kaçak ile dolduran iktidara Milliyetçilik dersi verin siz bence! Hiç tanımadığınız insanlar hakkında nasıl böyle şuursuz yorumlar yapabiliyorsunuz ? Sizler gibi sözde milliyetçilerden Tanrı Türk Milletini korusun !
-
Çok zayıf ve klişesin, cevap bile vermeyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X