Şimdi Ara

'Abdurrahim ve Ali'nin emeği olmadı mı?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarsuvat, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almamaları ile ilgili konuşurken, kutlamaların kendisini tatmin etmediğini söyledi.

"Bu organizasyon bizim organizasyonumuz değil" diyen Yarsuvat, "Ben son toplantıya katıldım, açıkca söylemek gerekirse, beni tatmin etmedi. Benim amacım, bütün başarıyı seyircilerle bütünleşerek, birlikte kutlamaktı. Bu şov oyunculara ait olduğuna göre, oyuncuların yapması lazımdı. Dışarıdan seyretmek daha güzel olur diye düşündüm ve bu şovun parçası olmamanın gerektiği farkına vardım ve gelmedim. Tamamen benim isteğimle. Arena'da locadan seyrettim" dedi.

"ABDURRAHİM VE ALİ'NİN EMEĞİ OLMADI MI?"
    Ali Dürüst ve Albayrak meselesine de değinen başkan, "İkisi de cansiparane bir şekilde çalıştılar. Abdurrahim orada yattı kalktı. Melo'nun üzülmesini anlıyorum, evinde su akmasa, Abdurrahim'i arıyordu. O kadar yakındı. Allah'tan ki sona geldik, yeni yönetim yeni Abdurrahim'ler bulur, bu işi götürür. Onların emeğinin değerlendirilmemesi nazik olmadı. Bu da bir kriz haline gelebilirdi. Olmamasını düşünüyoruz. Bu işler görüşülürken, Florya'da çalışan bütün emekçileri çıkarmak lazımdı. Oradaki çaycının bile emeği var bu durumda. Onların oldu da, Abdurrahim ve Ali'nin mi emeği olmadı?" diye konuştu.

"KUTLAMALARDA NEDEN YOKLARDI, BİLEMİYORUM"
    Yarsuvat, "Neden yoklardı kutlamada, bilemiyorum. O sebebi oraya çıkartmayanlara sormak lazım. Son toplantıda, yönetim kurulu gelsin mi, gelmesin mi, gelirse iki yönetim kurulu gelsin mi tartışmaları yaptık. Sonuç olarak hiçbir yönetim kurulu gelmesin kararı alındı. Ancak bunlar yönetim kurulu üyesi değil. Başarıya ulaşmış bir takımın, haftada 7 gün, ayda 30 gün içindeki kişiler" ifade etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray da hiç bir başarı cezasız kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeqRenT

Kolpa haberlere inanmayın. Bu akşamki Telegol'e bağlandı Ali Dürüst ve bu organizasyonun Rizespor maçından sonra yapıldığını, hiçbir yöneticinin platforma çıkmayacağını, orada sadece hakedenlerin olacağını söyledi. Dursun Özbek'in orada olmasının sebebi de TFF yetkilisinin yanında mutlaka bir kulüp yöneticisi olması gerekiyor, bu dünyanın her yerinde böyle. Olumsuz bir duruma mahal vermemek için oradaki protokolde mutlaka bir kulüp yetkilisi de olması gerekiyor.

Hatta hiçbir yönetici olmaması fikri bizzat Duygun Yarsuvat'tan gelmiş ve mütabakata varılmış Rizespor maçından sonra yapılan toplantıda. Duygun Yarsuvat'ta NTV Spor'a akşam vakitlerinde verdiği röportajda da söyledi zaten. Duygun başkanda kutlamaları locasından izlemiş ve orada olmaması tamamen kendi seçimiymiş. Ali Dürüst ile Abdürahhim Albayrak'ta kupa seromonisinin sonuna kadar kutlamalayı takip etmişler. Telegol saat 22:45'te de Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak'ı staddan ayrılırken görüntülemiş ama goygoy yapıyorlar. Bende staddaydım ve kupa kaldırıldıktan sonra 22:30 itibariyle bende kalabalığa yakalanmamak için staddan ayrıldım.

Serhat Ulueren'in iyi kaynakları ve özel haberleri olmasına rağmen, bazen oda goygoy yapıyor yada goygoy duyumlar alıyor. Geçen haftada Sneijder gidiyormu diye haber yaptı eline bazı belgeler falan geçmiş. Adamın zaten 1 senelik sözleşmesi var hala ve kupa seromonisinde de ben burdayım mesajını en iyi şekilde verdi.

Ayrıca şunu da unutmayın bu ülkede Aziz Yıldırım gibi medya patronu varken bu tip haberlere şaşırmayın. Yıllardır Galatasaray'ın her şampiyonluğundan sonra medya da bu tip kasıtlı haberler sürekli yapıldı ve yapılmaya devam edecek.

• quote:

quote:

Kolpa haberlere inanmayın. Bu akşamki Telegol'e bağlandı Ali Dürüst ve bu organizasyonun Rizespor maçından sonra yapıldığını, hiçbir yöneticinin platforma çıkmayacağını, orada sadece hakedenlerin olacağını söyledi. Dursun Özbek'in orada olmasının sebebi de TFF yetkilisinin yanında mutlaka bir kulüp yöneticisi olması gerekiyor, bu dünyanın her yerinde böyle. Olumsuz bir duruma mahal vermemek için oradaki protokolde mutlaka bir kulüp yetkilisi de olması gerekiyor.

Hatta hiçbir yönetici olmaması fikri bizzat Duygun Yarsuvat'tan gelmiş ve mütabakata varılmış Rizespor maçından sonra yapılan toplantıda. Duygun Yarsuvat'ta NTV Spor'a akşam vakitlerinde verdiği röportajda da söyledi zaten. Duygun başkanda kutlamaları locasından izlemiş ve orada olmaması tamamen kendi seçimiymiş. Ali Dürüst ile Abdürahhim Albayrak'ta kupa seromonisinin sonuna kadar kutlamalayı takip etmişler. Telegol saat 22:45'te de Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak'ı staddan ayrılırken görüntülemiş ama goygoy yapıyorlar. Bende staddaydım ve kupa kaldırıldıktan sonra 22:30 itibariyle bende kalabalığa yakalanmamak için staddan ayrıldım.

Serhat Ulueren'in iyi kaynakları ve özel haberleri olmasına rağmen, bazen oda goygoy yapıyor yada goygoy duyumlar alıyor. Geçen haftada Sneijder gidiyormu diye haber yaptı eline bazı belgeler falan geçmiş. Adamın zaten 1 senelik sözleşmesi var hala ve kupa seromonisinde de ben burdayım mesajını en iyi şekilde verdi.

Ayrıca şunu da unutmayın bu ülkede Aziz Yıldırım gibi medya patronu varken bu tip haberlere şaşırmayın. Yıllardır Galatasaray'ın her şampiyonluğundan sonra medya da bu tip kasıtlı haberler sürekli yapıldı ve yapılmaya devam edecek.

bizim taraftar kadar komplo teorisyeni her okuduguna sazan gibi inanan baskada taraftar yok.

daha adam 1 haftadir baskan tipinimi begenmeyen kendini begenmismi diyen egoaistmi diyej aziz yildirmmi diyen.

bunlarin hepsi fener taraftari kesjn 2 3 hesaplari var sözde gs lilar.

bu çig userlari temizlememiz lazim.

• quote:

quote:

Nokta.

• Ne Aziz medyası? Ne yalan habere inanması? Biz görüneni söylüyoruz. Dursun Özbekin tek başına oraya çıkıp kupayı eline alması mantıklı mı sizce daha mazbatayı almamış.

Bu şampiyonluğun yönetici safhasında Abdürrahim Albayrak Ali Dürüst vardır. Ünal Aysal da bu iki adamı sırtından vurdu şimdi de yeni yönetim.

Bu sezon ikisi de yok göreceğiz bakalım nasıl yönetilecek Galatasaray.

• A.Albayrak ve Ali Dürüst olmasaydı bugün 4. yıldızı biz değil FB takmıştı. Aysal döneminin ilk iki senesi ve ertesi senesi malumunuz. Bu adamların ikiside GS sevdalısıdır. Albayrak ve Dürüst'ün yaptığını GS içindeki hiç bir yönetici yapmaz, yapamaz. Bu adamlarda ego olsa para verdikleri oyuncuların oyuncağı olmazlar.

Ayrıca oraya başkan sıfatıyla çıkması gereken Duygun başkandır. Özhan Canaydın 2002'de sezon ortasında başkan olmasına rağmen takımı Albayrak kurduğu için ona emanet etmiştir. O sezon ki 3.yıldız kutlamalarında kupayı kaldırdığını bile hatırlmaıyorum. Hatta törenlere Cansun davet edildi diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Ne Aziz medyası? Ne yalan habere inanması? Biz görüneni söylüyoruz. Dursun Özbekin tek başına oraya çıkıp kupayı eline alması mantıklı mı sizce daha mazbatayı almamış.

Bu şampiyonluğun yönetici safhasında Abdürrahim Albayrak Ali Dürüst vardır. Ünal Aysal da bu iki adamı sırtından vurdu şimdi de yeni yönetim.

Bu sezon ikisi de yok göreceğiz bakalım nasıl yönetilecek Galatasaray.

Dürüst ve Albayrak'ın sırtından Aysal ve Özbek mi vurdu? Yoksa derinlerin işi mi? Bu ikili de sürekli derin ne derse o yönetime giriyorlar.. Garip bir durum.. Bu arada bir konu açılmıştı Özbek, Aziz Yıldırım olmaya çalışıyor diye.. Bizim takımın Aziz yıldırım'ı var.. Kıraç ve avanesi.. Yalnız bizimkiler gölgeden ve geriden iş yürütüyorlar.. Ne de olsa serde Sabetaycılık var..

• İnan abileri kimi isterse o başkan olur. İnan abileri kimi isterse o yönetime girer ve çıkar! Ayrıca Albayrak ve Dürüst'ün istifalarının bu olayla ilgisi yok ki. Yeni başkan seçildi eski yönetimin tümü istifa edecek. Hatta bizim haberimiz olmayacak ama muhtemelen Hamza hocada istifasını verecek sonra tekrar anlaşma yapılacak bu iş formalite icabı böyledir. Yeni bir yönetim geldiğinde eski yönetim istifasını verir hoca'da dahil sonra tekrar bunlar anlaşma imzalar veya yönetime girer. Albayrak ve Dürüst yine çalışacaklar bu zirzop medyanın şişirme haberlerine inanmayın!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.