Şimdi Ara

Abercrombie'den anlayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ürün buldum uygun fiyata ama orijinal mi tam anlayamadım. pek de ilgim yoktur bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

ürünün resmi bu:

• cevap yok mu?
  • Dostum uygun fiyatı bir söylesen ?
  • yav orijinal mi onu soruyorum bilginiz varsa yardım edin.
  • resimdeki orjinal dostum
  • Benim beyazıttan aldığıma %90 benziyo . %10'luk fark da rengi .
  • Yollayacagi buysa orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı

resimdeki orjinal dostum

eyvallah sağ ol arkadaş.
  • Türkiye'de 2 çeşit orjinal Abercrombie bulabilirsin. 1.si YKM, Boyner, Tiffany gibi yerlerde satılan ve resmi ithalatla gelen, eski sezon ürünler (bazıları da defolu). 2.si de yurtdışından alınıp Türkiye'de satılan ürünler. 1. grup çok uygun fiyatlara bulunabilirken, 2.sinin ABD fiyatının altında olması mümkün değil. 1. grubun etiketklerinde şu nokta olur genelde:

• piyasada dolu bunlardan

30 lira her yerde yer izmit outlet center-belsa plaza-fethiye cad. vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlln -- 14 Aralık 2009; 18:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

piyasada dolu bunlardan

No Name, Underground vs vs Çakma Abercrombie çok var etrafta. Bence çakması alıncağına hiç alınmaması daha iyi.
  • Arkadaşım resimdeki ürün orj. değil. Orj ürünlerin etiketi daha kalın ve kumaştan oluyor. Yanılıp almamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker

quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

piyasada dolu bunlardan

No Name, Underground vs vs Çakma Abercrombie çok var etrafta. Bence çakması alıncağına hiç alınmaması daha iyi.

Urba store var bide

• birkça arkadaşa daha sordum içindeki etiketten orijinaldir dediler herkes başka birşey söylüyor.
  • başka anlayan birileri yok mu arkadaşlar ?
  • fermuarından etiketinden etikette kullandıkları ipten ben paçozum çakmayım dye bağırıyor...20 tl den fazla verme...zaten bi türkü tutturdular yok ihraç fazla sı bilmemne dye ulan a&f in üretiminin 5 katı çakma mal var piyasada ne ihraç fazlası...izmirde bospada 20 liraya almayanı dövüyorlar...
  • fiyatı 20 lira zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

fiyatı 20 lira zaten.

O zaman niye sorup duruyon al gitsin iştepahalı birşey alsan orjinal olup olmadıgını araştır dicemde al gitsin hem çakması varken orjinaline o kadar para vermenın anlamı yok
  • Arkadaşım aklın alıyormu amerikada fabrika mağazasında 80dolarlık ürünün orjinalini 20tl ye orjinal alacağına. Yukarıda da açıkladım daha neyi soruyorsun ki anlamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.