Şimdi Ara

abi kardeş ev tutmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar kız kardeşimle birlikte aynı üniversiteyi kazandık ve 2 kardeş ev tutmayı dusunuyoruz.Aranızda deneyımlı olanlar var ise bana biraz tavsiye verebilirler mi.? Ne gibi sıkıntıları olabilir benzeri.. Teşekkürler.

• eve erkek arkadaş götürme. kardeşine başka gözle bakan olur, kavga çıkar.
    eve kız atmak biraz zor olabilir.

+ ları
    beraber yemek yapar bulaşığı yıkarsınız.
    birbirinize sahip çıkarsınız, kardeşin yani gerisi yalan.
    onun kız arkadaşları daha fazla olacağı için, kız arkadaş bakımına şanslısın.

not: ev 2+1 olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle eve erkek arkadaşını getirme. (en yakının bile olsa)

Ama kardeşin tüm kız arkadaşlarını çağırsın , getirsin :)

Maddi durumunuzu bilemeyeceğim ama bulaşık makinesi olan bir ev tutarsanız :) kardeşin açısından iyi olur. Yoksa okul süresi boyunca hayatı bulaşıkla geçer :)....

Evler genelde okul yakınlarında pahalıdır. Neredeyse 2-3 katı fiyat isterler... Tek dolmuş,otobüs ya da yürüme mesafesinde (20-25 dk) ev tutarsanız daha karlı bir iş yaparsınız.

Not: ev okula uzak olursa dersler arasında boşluk olursa onu okulda geçirmek zorunda kalırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

kesinlikle eve erkek arkadaşını getirme. (en yakının bile olsa)

Ama kardeşin tüm kız arkadaşlarını çağırsın , getirsin :)

Maddi durumunuzu bilemeyeceğim ama bulaşık makinesi olan bir ev tutarsanız :) kardeşin açısından iyi olur. Yoksa okul süresi boyunca hayatı bulaşıkla geçer :)....

Evler genelde okul yakınlarında pahalıdır. Neredeyse 2-3 katı fiyat isterler... Tek dolmuş,otobüs ya da yürüme mesafesinde (20-25 dk) ev tutarsanız daha karlı bir iş yaparsınız.

Not: ev okula uzak olursa dersler arasında boşluk olursa onu okulda geçirmek zorunda kalırsınız...

Çifte standartına hayran kaldım güzel kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve erkek veya kız arkadaş getirme konusu yok bende zaten kafa dinlemek için kardeşimle ev tutuyorum.
    Benim aklıma birşey gelmiyor sorun olarak ama genede tecrübeli değilim tecrübeli olan arkadaşların fikirlerini dinlerim.
  • Kız kardeşim olmadığı için bilemem ama ben erkek kardeşimle ev tutardım aynı il olursa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.