Şimdi Ara

Abiler ablalar bi yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pasaportumdan 1 yıl önce aldığım cihazın imeisini sildirmek istiyorum, gerekirse cihaz çöp olsun hiç önemli değil, şu işin olurunu bi söyleyin lütfen
    kayıp ihbarı vererek kayıttan düşürme, işlem yapmadan direk kaydederek eski cihazın kaydını düşürme vs. şeyler okudum, bilen varsa lütfen ulaşsın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX7 -- 19 Haziran 2014; 17:42:54 >

• Uluslararsı garanti 1 yıl olarak var, cihazında sorun olursa faturası ve garanti belgesi ile bir sony bayisine verebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX7 R kullanıcısına yanıt
    Hatta faturamda da yazıyormuş, kesin bir şekilde 1 yıl garanti var

Warranty Period 1 year

Abiler ablalar bi yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 19 Haziran 2014; 9:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı cevap için teşekkürler :) Peki ben bu cihazı amcamdan getirttireceğim, dediğim gibi isviçreden. Geçen sene de bir Galaxy SII getirtti, yasal yollardan kaydettik pasaportuna. Şimdi bu cihazı kayıttan silebilir miyiz? yeniden z1'i kaydettirmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RTX7

Hızlı cevap için teşekkürler :) Peki ben bu cihazı amcamdan getirttireceğim, dediğim gibi isviçreden. Geçen sene de bir Galaxy SII getirtti, yasal yollardan kaydettik pasaportuna. Şimdi bu cihazı kayıttan silebilir miyiz? yeniden z1'i kaydettirmek için?

Kayıt silip tekrar kaydetmek gibi bir şey yok. Pasaporta her 2 senede 1 cihaz kaydedebiliyorsunuz , siz geçen sene kaydettiğinize göre bir daha ki seneyi beklemeniz gerekecek yeni telefon getirip kullanmak için.
  • Hocam eski telefon çöp olabilir, benim için hiç önemi yok. Yasal bir yolu yok mu ? Peki yasal olmayan yolları da var mı?
  • Ya da telefonu kaybettim diyerek btk'ya başvursam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • editlendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.